| GAbyCzl a întrebat:

Buna TPU Azi am avut o cearta cu pretena mea in care ea mi-a spus ca nu mai vrea sa continuam relatia din cauza ca eu fac unele gesturi car nu`i plac si sunt gesturi marunte gen o palma pe fund, muscaturi de buza, supt de gat...si etc mai sunt unele dar tot asa marunte eu simt la ea si arata ca ma iubeste si eu o iubesc dar ea insista ca nu mai merge relatia. spune ca eu am strikato si la fizic si interior.dar eu o iubesc mai mult ca orice ia mi-a cerut sa ma schimb dar nu ma pot schimba in 2 3 zile. dati sfaturi ce sa fac sa o las cateva zile nu stiu sa renunt la ea sau sa o las sa isi dea seama ast sfaturi FUNDA

Răspuns Câştigător
| ionuutzuu a răspuns:

In sfarsit cineva care intelege glumele, asa, acum un raspuns mai ok cred, se pare ca este vorba de o fire mai inchisa in sine (introvertita) deci ca sa continui relatia trebuie sa te adaptezi daca nu va trebui sa gasesti alta fata de care sa te indragostesti, bafta!

8 răspunsuri:
| ionuutzuu a răspuns:

Hmm...a gasit cv mai bun in banii astia.

| GAbyCzl explică (pentru ionuutzuu):

Nu cred.laughing dar oricum mersi

| ionuutzuu a răspuns (pentru GAbyCzl):

In sfarsit cineva care intelege glumele, asa, acum un raspuns mai ok cred, se pare ca este vorba de o fire mai inchisa in sine (introvertita) deci ca sa continui relatia trebuie sa te adaptezi daca nu va trebui sa gasesti alta fata de care sa te indragostesti, bafta!

| gohsty a răspuns:

Gandeste-te bine daca vrei sa o pierzi datorita gesturilor care le faci.Mie nu mi se par motive intemeiate dar probabil pentru ea sunt. Vorbeste cu ea si spune-i sa mai dea o sansa relatiei ca sti ca te iubeste si iubirea asta e reciproca.
Daca insista si insista probabil nu te mai place si ar trebui sa lamuresti si asta. Urcum incearca sa renunti la gesturi.E greu sa te schimbi si rapid.e aproape imposibil.Fa-o treptat.Intreab-o ce o enerveaza cel mai mult si renunta la gestu ala primul. Daca sunt marunte atunci nu iti va fi greuwinking

| GAbyCzl explică (pentru gohsty):

Da Dar si ea are niste gesturi care nu`mi plac, sunt niste gesturi marunte dar sunt mai mule iar ea vrea sa renunt la toate deodata, ia unele gesturi ii placeau foarte mult inainte iar acum vrea sa mai renuntam la ele..pare cv ciudat oare sa plktisit nu mai tine la mine.dar ea tine imi spune maicasa ca plange non`stop dar zice ca eu ii fac rau am strikato..mai vreua o parere sa stiu ce sa fac

| gohsty a răspuns (pentru GAbyCzl):

Atunci incearca sa o rogi pe mama ei sa vorbeasca cu ea sa ii explice ca nu poti renunta la tot deodata. Spune.i clar ce te enerveaza la ea dar nu fi dur ca s-ar putea sa ajungi palmuitlaughing) ) Lasa parerea mamei ei cu privire la faptul ca i-ai stricat fiica.Incearca sa o faci sa inteleaga ca nici ea nu se poate schimba in 2 timpi si 3 miscari.

| alecsalecs a răspuns:

Salut Prietene, Unele lucruri care noua ni se par ceva obisnuit pe altii altora li se pare ceva foarte urit! Asa ca daca iei nu i placea sub nicio forma gesturile tale care iei ii se pareau de prost gust si deadecvate iei! chiar nu trebuia sa i le faci! Poate ea provine dintr o familie extrem de dura la capitlul educatie Acum nu spun ca tu ai fi un needucat si un necioplit dar vezi iei aceste gesturi i se pareau de nefacut! ok? Acum iti recomand sa inveti din greseli! si iti recomand sa o lasi in pace o perioada dupa acea sa ai o discutie cu ea foarte serioasa in care sa i spui cat de mult ai gresit si cat regreti ca ai suparat o!
ok?
fundita?

| GAbyCzl explică (pentru alecsalecs):

Da alex dar totusi tzin mult la ea si cred ca si ea dar nu mi se pare un gest frumos de a ne desparti pentru ca nu`i plac niste chestii mi lea mai reprosat dar nu prea am tinut cont de ele nu stiam ca o doare cand le fak..se mai supara foarte tare cand ma uitam dupa altele..si eram un pic gelos pe ea si nu aveam incredere de loc am prea multe amintiri frumoase cu ea si nu le pot lasa asa..eu daca o las un timp libera o sa-mi gasesc pe altcineva si nu o sa mai pot acorda ei o sansa cand o sa isi dea seama pentru ca am sa o uit de tot, eu chiar imi doresc sa fiu cu ea tzin la ea mai mult ca la orice loam din gura mea si ii dadeam ei ii luam orice iar acum. ne-am mai certat odata din cauza ca a ascultat lumea si lumea spunea ca nu ne potrivim si nu stiu ce si ne-am desp ea a vrut am stat 2 sap am crezut ca se intoarce iar ea mi-a spus ca nu mai vrea gata. dupa 2 zile mi-am facut o alta pretena iar ea m-a vazut si m-a cautat in secunda 2 si mi-a spus ca ma iubeste si sa o iert ca a crezut lumea sa ne impacam acum ne-am impacat de 3 luni si uite dovada iar de despartire sunt sigur ca tot ea o sa se intoarca, eu o sa o astept poate vine daca nu o sa imi fac alta relatie si o sai para foarte rau..mai ast sfaturi

| GAbyCzl explică:

Stii cred ca am sa renunt sunt 100000 de fete iar eu stau dupa ea o iubesc nu vreau sa mint dar cu alta fata o pot uita..foarte usor si o sa imi fie si mie mai bine..multumesc tuturor