| iriiinaaa a întrebat:

Azi am facut petting cu prietenul meu si stateam unu peste altu, el cu prezervativ bineinteles si nu stiu cum ne jucam pana am simtit o durere in vagin. el s`a dat la o parte, iar eu am pus mana acolo si aveam sange. apoi m`am curatat cu un servetel peste tot. intrebarea mea este nu mai sunt virgina nu? sad funda :X

Răspuns Câştigător
| Ofiintă a răspuns:

Adevarat nu mai esti vigina dar care-i faza sa fi trista pentru c adaca ai facut dja oricum trebuia sa se intample

16 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Moral vorbind, nu mai esti virgina, pentru ca ai intretinut deja un raport intim, dar fizic, nu stiu. Voi stiti ce s-a intamplat acolo, daca a intrat in tine cativa centrimentri, asta ca sa nu zic milimetri, e posibil sa-ti fi fisurat himenul.happy

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ala nu e petting, draga, era un contact sexual in toata regulahee hee.

Si da, te-a dezvirginat!

| aliyna a răspuns:

Corect, nu mai esti virgina, odata ce ai sangerat, himenul s-a rupt.

| foxi a răspuns:

Daca ai luat-o in...nu mai esti, te-ai pettigit!

| Pho3nix a răspuns:

Poi cred ca te-a penetrat. Nu mai esti virgina.

| loredana23 a răspuns:

Normal ca nu mai esti virgina draga

| costi a răspuns:

Bai am invatat ceva din intrebarea asta, deci chestia aia se numeste petting. de retinut

| florg78 a răspuns:

Din pacate sau din fericire pentru tine (depinde cum privesti tu situatia )nu mai esti virgina.insa asta-i. s-a intamplat, acum fruntea sus si pe mai departe.

| morenaRox a răspuns:

Eu nu cred ca ceea ce ati facut voi se numeste petting...batting eyelashesso nu mai esti virgina.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu ai facut doar petting si nu mai esti virginawinking

| ΣleƙtrᴓRaccȍȍN a răspuns:

Felicitari, ti-ai luat-o-n fleasca de la prietenul tau si din acest "petting" ti-ai pierdut virginitatea

| Crisstina a răspuns:

Asta nu se numeste petting! happy se numeste act sexual

| Christina a răspuns:

Ai avut contact sexual, nu mai esti virgina happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu mai esti virgina.

| thereforyou a răspuns:

Nu mai bine o faceai calumea? Acum poate te-ai dezvirginat si nici nu ai avut placerea aia si nici nu ai fost pregatita si iti va ramane aceasta amintire nasoala toata viata.

| UPSsss a răspuns:

Nu nu mai esti virgina dar trebuie sa fi fericita ca ai m-ai trecut peste un lucru important din viata ta