Adevarat nu mai esti vigina dar care-i faza sa fi trista pentru c adaca ai facut dja oricum trebuia sa se intample
Moral vorbind, nu mai esti virgina, pentru ca ai intretinut deja un raport intim, dar fizic, nu stiu. Voi stiti ce s-a intamplat acolo, daca a intrat in tine cativa centrimentri, asta ca sa nu zic milimetri, e posibil sa-ti fi fisurat himenul.
Ala nu e petting, draga, era un contact sexual in toata regula.
Si da, te-a dezvirginat!
Bai am invatat ceva din intrebarea asta, deci chestia aia se numeste petting. de retinut
Din pacate sau din fericire pentru tine (depinde cum privesti tu situatia )nu mai esti virgina.insa asta-i. s-a intamplat, acum fruntea sus si pe mai departe.
Eu nu cred ca ceea ce ati facut voi se numeste petting...so nu mai esti virgina.
Felicitari, ti-ai luat-o-n fleasca de la prietenul tau si din acest "petting" ti-ai pierdut virginitatea
Nu mai bine o faceai calumea? Acum poate te-ai dezvirginat si nici nu ai avut placerea aia si nici nu ai fost pregatita si iti va ramane aceasta amintire nasoala toata viata.
Nu nu mai esti virgina dar trebuie sa fi fericita ca ai m-ai trecut peste un lucru important din viata ta