anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU,azi am făcut sex cu iubitul meu și când a scos o el avea pe prezervativ ceva lichid alb menționez ca și a dat drumul în prezervativ,ce vreau să știu eu este, acel lichid alb este sperma lui sau secreția mea vaginală menționez ca era cam multă dar și eu și iubitul meu am verificat prezervativul și nu era spart sau fisurat sunt însărcinată?

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Acel lichid este orgasmul tau, deci nu esti insarcinata, poti face peste 21 de zile adica luna viitoiare un test de sarcina, stai linistita, inseamna ca te ai simtit bine si te ai descarcat

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Erau câteva picături de lichid alb, iubitul meu era murdar de acest lichid și mai jos de inelul de la prezervativ dar inelul era super strâns

| Violleta2022 a răspuns:

Era secretie vaginala

| Emilian65 a răspuns:

Lichidul alb de pe prezervativ nu este spermă de la el. Sunt secreții vaginale de la tine. Deci, nu poți sa ramai gravida.

| VoidEternal a răspuns:

Lichidul care nu era în interiorul prezervativului era de la tine.

| Madaxo97 a răspuns:

Dacă ai verificat si sigur nu era spart prezervativul, înseamnă ca era de la tine secreție, de la excitare. Nu e niciun risc de sarcină.

| Miruna333 a răspuns:

Era lichidul de la tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Era de la tine!

| DontActLikeMe a răspuns:

Da, lichidul alb era sperma.
Nu, nu esti insarcinata.

| anonim_4396 explică (pentru DontActLikeMe):

De unde știi ca nu sunt dacă era sperma?

| Madaxo97 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu era spermă, imposibil dacă zici ca prezervativul nu era spart, nu te îngrijora