Nu cred ca exista vreun risc sa fii ramas, dar daca esti ingrijorata ia pastila de a 2a zi maine.
Draga Ioana, tu nu crezi in Dumnezeu? Crezi ca nu suntem datori sa postim macar o saptamana pe an? Si tu faci sex in vinerea mare! Nu te judec, ci incerc sa iti trezesc putin constiinta la realitate! Poate reusesc, poate nu!
Nu cred ca ai ramas o data ce ti-a venit ciclu la timp si in mod normal cantitativ. Daca nu venea la timp sau venea la timp si te tinea putin, adica 2-3 zile, atunci aveai toate sansele sa fii insarcinata. Dar daca tot ti-ai inceput viata sexuala, cumva ar trebui sa stii lucruri de astea sau macar sa te interesezi decat sa risti sa ramai in sarcinata. Si nu te supara, prezervativul e sfant, de ce nu-l folosesti? Nu e mai bine el decat frica cu care stai daca nu-l folosesti?
Hai sa iti zic, unii baieti nu se ejaculeaza doar la sfarsit, pana la sfarsit mai curg niste picaturi, si din cate stii o picatura are zeci de mii de spermatozoizii, si e de ajuns doar una ca sa ramai gravida, ar fi bine sa apelati la durex. Si cam dau dreptate lui "answer". Stai cuminte macar vinerea. :*
Ai cam fost intr-o perioada de risc. Daca nu a ejaculat, riscurile nu sunt asa mari, dar EXISTA!
Nu te pripi sa iei pilula de a2a zi decat daca este neaparat nevoie! E o bomba hormonala ce iti poate da organismul peste cap. E usor sa o iei una -doua, dar consecintele vor fi mai grave.
Un test de sarcina e prea devreme sa-l faci, ar trebui sa treaca vreo 21 de zile de la contact sau 7 zile de intarziere a menstruatiei. Nu stiu ce sa zic, decat SA VA PROTEJATI data viitoare!
Ia tu anticonceptionale sau folositi prezervativul, dar nu mai riscati asa. Si evita contactul neprotejat mai ales in perioada fertila!
In timpul contactului exista scurgeri de spermatoizi chiar dacă nu exista ejacularea finala.
"Cam nasol ca nu sa finalizat și el , saracul "