anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am facut sex neprotejat, cam 2-3 minute... baiatul a fost departe de a ejacula, nu am ajuns pana la momentul in care el sa ejaculeze! Exista riscuri sa raman insarcinata? Menstruatie am avut in data de 28. 03 daca ajuta cu ceva, si a tinut 7 zile!

8 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Nu cred ca exista vreun risc sa fii ramas, dar daca esti ingrijorata ia pastila de a 2a zi maine.

| answer a răspuns:

Draga Ioana, tu nu crezi in Dumnezeu? Crezi ca nu suntem datori sa postim macar o saptamana pe an? Si tu faci sex in vinerea mare! Nu te judec, ci incerc sa iti trezesc putin constiinta la realitate! Poate reusesc, poate nu!

| deeea28 a răspuns:

Nu cred ca ai ramas o data ce ti-a venit ciclu la timp si in mod normal cantitativ. Daca nu venea la timp sau venea la timp si te tinea putin, adica 2-3 zile, atunci aveai toate sansele sa fii insarcinata. Dar daca tot ti-ai inceput viata sexuala, cumva ar trebui sa stii lucruri de astea sau macar sa te interesezi decat sa risti sa ramai in sarcinata. Si nu te supara, prezervativul e sfant, de ce nu-l folosesti? Nu e mai bine el decat frica cu care stai daca nu-l folosesti?

| Original1992 a răspuns:

Putine sanse sunt dar urmatoarea data fa-o cu prezervativ...Baftawinking

| naitreaba a răspuns:

Nici un risc...

| SpawNury a răspuns:

Hai sa iti zic, unii baieti nu se ejaculeaza doar la sfarsit, pana la sfarsit mai curg niste picaturi, si din cate stii o picatura are zeci de mii de spermatozoizii, si e de ajuns doar una ca sa ramai gravida, ar fi bine sa apelati la durex. Si cam dau dreptate lui "answer". Stai cuminte macar vinerea. :*

| Lia09 a răspuns:

Ai cam fost intr-o perioada de risc. Daca nu a ejaculat, riscurile nu sunt asa mari, dar EXISTA!
Nu te pripi sa iei pilula de a2a zi decat daca este neaparat nevoie! E o bomba hormonala ce iti poate da organismul peste cap. E usor sa o iei una -doua, dar consecintele vor fi mai grave.
Un test de sarcina e prea devreme sa-l faci, ar trebui sa treaca vreo 21 de zile de la contact sau 7 zile de intarziere a menstruatiei. Nu stiu ce sa zic, decat SA VA PROTEJATI data viitoare!
Ia tu anticonceptionale sau folositi prezervativul, dar nu mai riscati asa. Si evita contactul neprotejat mai ales in perioada fertila!

| Aurelian0709 a răspuns:

In timpul contactului exista scurgeri de spermatoizi chiar dacă nu exista ejacularea finala.
"Cam nasol ca nu sa finalizat și el waiting, saracul laughing"