| CatrinaAndreea a întrebat:

Azi am facut sex protejat si tin sa mentionez ca pe 20 mai mi-a venit menstruația,si azi ar fi a doua zi dupa ovulatie, daca nu chiar ziua ovulației...credeti ca am vreun risc de sarcina? si inca ceva...conteaza pozitivă sexuală? Adica daca am stat deasupra partenerului,e posibil sa se intample ca sperma sa alunece si sa iasa din prezervativ? Prezervativul a fost intact, nu s-a rupt! Va multumesc!

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Din moment ce afirmi ca : ""Azi am facut sex protejat si tin sa...""si de asemenea ca : "" Prezervativul a fost intact, nu s-a rupt!"" rezulta ca intr-o astel de situatie NU poate exista absolut nici-o posibilitate de a se forma o sarcina indiferent in care zi a ciclului menstrual este intretinut respectivul contact sexual. De asemenea daca ati folosit urmatioarea pozitie sexuala http://imgur.com/DmnDddK in nici un caz chiar si daca din intamplare s-ar scurge sperma printre penis si prezervativ la baza penisului, de acolo sperma nu ar putea sa se "scurga" inspre in sus si astfel sa ajunga in vagin. :D Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual a fost protejat, nu poti fi gravida.