Eu cred ca tie ti-a placut la nebunie ce ti-a facut prietenul lui iar faptul ca nu ii spui lui iubi denota ca tu iti doresti profund sa se repete experienta
Asa "cel mai bun prieten" sa tot ai ce pot sa zic. Pune capat cat mai repede situatiei in care va aflati amandoi, stiu ai vrut sa eviti un scandal de proportii, dar trebuie sa pui capat problemei.Acum este si o dilema la mijloc:te va crede pe tine in lipsa de dovezi, sau va avea incredere in "cel mai bun prieten", sper ca adevarul sa triumfe.Succes!
Mai bine-i spui lu' tac'tu! sper să fie destul de bărbat ca să rezolve definitiv problema.
Vorbeste cu prietenul tau. Stiu ca ti se pare aiurea, dar ar trebui sa stie si el si sa discutati aceasta problema. Dupa ai grija sa nu te mai intalnesti cu acel individ vreodata deoarece ar putea sa incerce asta din nou si de data asta sa reuseasca...
Zii ce mai astepti daca te uibeste iti va lua apararea si te va crede si ava avea o discutie cu acel amic iar daca ala mai continua zile si parintilor si depune o plangere la polie pentru hartuire sil vei aranja ce acet retard
OOO pentru numele Lui Dumnezeu... trebuie sa ii zici prietenului tau si sa incheie prietenia cu acel baiat. Aia nu sunt prieteni si nu avem nevoie de astfle de oameni in vietile noastre. De cat timp sti cu prietenul tau? Intreb asta pentru ca ma gandeam prima data ca nu cumva el sa fi facut toata chestia asta la rugamintea amicului sau.dar dupa ce am citit si ultima parte m-am gandit ca singurul vinovat este acel amic al iubitului tau. Trebuie sa ii spui, nu tine ascuns s-ar putea sa se mai intample de aceea trebuie sa ii spui. Eu as fi in stare sa fac crima de om sa imi zica iubita mea asa ceva... In lumea nu este nevoie de astfel de oameni. Fa ceea ce trebuie fara frica
Pai...acum să źâşăm ca ala care a incercat sa te ninho-ninho e mai bun dăcât 'iubi' al tău
Doamne iubita spune-i adevarul el nu te va lasa pentru faptul asta stai linistita nu ai nici o vina! sal dea naiba pe nenorocit
Ar trebui sa ii zici iubitului tau cum sau petrcut lucrurile. chiar daca sa ti-a facut afansurii prietenu-l s-au, trebuie sa stie adevaru. Mai exista si varianta sa fie pus de iubitul tau sa iti incerce fidelitatea.