| crazy_5962 a întrebat:

Buna TPU...azi am fost la o petrecere la scoala...si un baiat se tot uita la mine si cand a venit vorba de dans ma tot urmarea sa vada ce fac.am dansat imp ca el, cand am plecat a plecat si el si aramas pe scari sa ma vada m-a intrebat ce fac dc plec ca ce ma duc acasa, si i-am zis ca ma duc ca ocazie el a zis ca ma duce el si eu i-am zis hai a ven it la mine in clasa am vb ca el si dupa am plecat imp, vreau sa va intreb ce parere aveti despre intamplarea mea? mie imi km place de el ce as putea sa fac ca sa ii atrag atentia mult mai mult va rog cat mai multe raspunsuri. funda la cel mai bun multumesc mult:*

Răspuns Câştigător
| Unffox a răspuns:

Atunci cand o fata se lasa greu starneste cel mai adesea atentia unui baiat.

Fii indiferenta si ocupati timpul cu multe lucruri, astfel incat el sa fie disperat dupa tine si sa incerce sa-ti rapeasca si 5 minute daca i le acorzi. Nu ii raspunde mereu cu " da " si nu ii arata cat de disponibila esti, dar nici nu il refuza. Lasa loc de acel mister feminin ^^

Nu te machia in preajma lui prea strident, fii naturala, nu il lasa sa creada ca iti ascunzi chipul in culorile pastelate ale machiajului. Fii vesela, radiaza mereu, astfel incat sa le umbresti pe celelalte fete.

thinking

2 răspunsuri:
| Linda100 a răspuns:

Menah are mega dreptatehappy

| BOGDANELU_2340 a răspuns:

E calr ca te place si ca ii e rusine sa iti spuna asa ca spune-i tu si o sa fiti un cuplu fericit funda?