Bună!
Poate pentru ea contează chiar foarte mult acest pas și poate că nu dorește să facă asta până la o anumită vârstă. Este posibil să nu fi discutat cu alte persoane despre asta și să creadă că ăsta a fost scopul pentru care tu ai mers la ea. Poate-și imagina gen că ai stat să plece toată lumea de la ea ca să aveți loc pentru intimitate și astea.
Eu zic să discuți cu ea și să-i explici totul.
Comunicarea vă va ajuta, zic eu și cred că i-a plăcut sărutul.
Poate doar te simpatizează, ci nu te poate plăcea doar după un sărut.
Unchiul ei poate a spus asta pentru că s-ar putea să-i cunoască trecutul și să fi pățit asta vreodată.
Sper să fie totul bine.
O seară plăcută!
E clar ca ai atins un punct sensibil cu intrebarea despre virginitate.
Daca nu mai simti nimic pentru prietena ta, te desparti de ea.
Cat despre fata asta, nu cred ca ai mari sanse. Nu mi se pare ca te-a incurajat in vreun fel. Cu sarutul nu te-a refuzat pentru ca ai surprins-o, odata ce ai atins-o nu mai avea ce sa faca.
Dc ti se pare stranie? e o vorba "viata bate filmul"
Voi aveti vieti pline de neprevazut (si ma gandesc in mod specific si la tine). A mea a fost diferita, a curs in linii mari asa cum mi-am imaginat-o eu.
Tu esti mai norocos...
Sa zicem ca eu mi-am ales mai cu grija mediile pe care le-am frecventat, prietenii pe care mi i-am facut si am cantarit mai mult deciziile pe care le-am luat. Atunci cand nu am putut influenta o situatie, de cele mai multe ori ea a mers in defavoarea mea.
Dacă eram eu unchiul îl amenințam, nu îl rugam, kek 100%
asta e bine
Am citit intrebarile tale anterioare dar ceva tot nu inteleg.Ai zis ca o iubesti mult pe actuala ta iubita si ca nu iti vezi viata fara ea, mai ales in starea in care e...cum te poti gandi deja la alta fata?
Stiu ca asa am zis, dar am inceput sa nu o mai iubesc din cauza fetei asteia mi-a pus capac si nu stiu ce sa fac sa continui cu prietena mea sau sa ma despart de ea imi e frica ca ea incepe sa simta ceva
Dupa parerea mea nu ar trebuie sa iti parasesti prietena pentru ca in timp iti vei da seama ca ai facut o greseala imensa parasind-o!