Daca era cu tine si a fluierat-o pe alta,asta e o lipsa totala de respect pentru tine.
Reactia ta subliniaza asta,nu-i tragi celuilalt o palma pe drum,si daca o faci,pleci de langa el,esti suparata,nu mai vrei sa-l vezi niciodata,nu ii tragi o palma ca unui pusti neascultator si-ti continui plimbarea linistita langa el!
Bine ca nu ti-a tras-o inapoi!
Urmarea e cu atat mai jenanta,el sa-ti reproseze si sa gaseasca un motiv "ieftin" sa-i dovedesti ca-l iubesti.
Ce sa mai spun,ati gresit amandoi, dar de inceput, el a inceput!
Amandoi. El pentru dovada de infidelitate. Si mai facea si pe desteptul cu tine apoi. Si pentru ideea tampita cum ca "daca te obliga sa ii faci oral inseamna ca il iubesti". Si tu pentru ca i-ai facut oral.
Bafta
Draga mea imi pare foarte rau de tine dar cred ca isi bate joc de tine in ultimul hal.Cum sa fluiere de fata cu tine, nici fara tine nu e normal? E un lucru injositor plus sa te puna sa ii faci oral? asta trebuie sa vina de la sine si doar daca vrei nu e o cale prin care sa ii dovedesti ca il iubesti.Eu zic sa te gandesti bine ce vrei de la viata, sa fi puternica si sa te desparti de el, nu merita! Bafta si daca ai nevoie de un sfat scrie-mi pe privat.
Nu trebuie sa accepti mereu cea ce vrea el chiar daca il iubesti pentru ca asa o sa profite de tine in ultimul hal. Ai grija!, explica-i situatia cum sat treaba spune-i ca daca te mai vrea ar fi bine sa numai fie asa, di daca nu accepta si nu iti da ascultare lasa-l, e greu! dar cine suporta sa stea langa asa oameni? nici u! pantru ca o sa te faca sa suferi din ce in ce mai mult daca nu isi schimba atitudinea. Si la partea cu oralu, nu e un lucru rau sexul oral dar nu intrebuia sa iti comande el tie! aia o faci atunci cand tu doresti asta si vrei sai oferi o placere persoanei iubire.nu asa. Greseala vine din vina amandurora, este si a ta ca i-ai dat o palma iar dupa aia ai acceptat sa faci ce zice el, in acel moment el tea considerat slaba si si-a dat deja seama ca esti la mana lui nu trebuie sai arati asta oricat de mult ali iubi!
Normal ca nu te-a deranjat sa ii faci ca ti-a placut dar cand si-a dat drumu pe tine ce sa iti mai placa anyway.tu ai gresit pentru ca trebuia sa il pui si tu pe el sa iti faca tie...
Tu pentru ca i ai dat o palma ceea ce nu s face in public si ca ai acc sa i faci un oral...asta demonstreaza altceva din partea lui
Sunt foarte sigura ca acest baiat isi bate joc de tine si profita
nu ti-ai dat seama prin faptul ca el de fata cu tine in oras fluiera dupa alte pitipoance
iar dupa aceea tot tu esti vinovata si ca sa te "ierte" cica sa-i dovedesti ca il iubesti facandu-i sex oral
Doamne...si tot el se dadea cel tradat si cel ranit dupa ce a facut
iar dupa accea isi mai bate si joc de tine iti spune sa ii faci sex oral
IAR daca tu ai acceptat esti o mare toanta
scuza-ma daca te jignesc dar asta e adevarul
deci in mare parte tu ai gresit pentru. ca l-ai iertat atat de usor fara nici un dar si poate si in al doilea rand isi mai bate si joc de tine
Amandoi el pentru ca a fluierat`o pe fata aceea, tu pentru ca i-ai dat cu palma si iar-si el ca te-a pus sa-i dovedesti ca il iubesti si iarasi TU ca ai acceptat "ordinul" lui Nu pot sa-mi dau seama cum te poti injosi asa...Sincer,daca eram in locul tau nu i-as fi dat cu palma, pur si simplu as fi plecat in treaba mea.Si nu as mai vorbi cu el niciodata,, chiar daca l`as iubi nu poti iubi unu ca el!
Eu cred ca profita de faptul ca tu tii la el,si din pacate nu cred ca e reciproc sentimentul.un baiat care te iubeste, te respecta, un baiat care te respecta in nici un caz nu fluiera dupa altele cu atat mai putin in prezenta ta si nici macar nu s-a simtit vinovat sau a considerat ca meriti macar o scuza. Si ce pot spune mai mult daca pentru el o dovada de iubire e un oral. stiu ca e dureros dar nu merita.
Pe mine nu m-a deranjat sa-i fac oralul.ma deranjat mai mult ca ma umplut toata de sperma.dar data viitoare. daca nul palmuiesc sau ceva.sa raman indiferenta,