| RazvanGoe a întrebat:

Azi am incercat cu prietena mea sa facem dragoste. Problema e ca inainte vreo 30 de sec sau un minut mi-a facut oral si dupa mi-am pus prezervativul si am inceput actiunea sa zic asa. La un moment dat m-am oprit ca a zis ca o doare prea tare si numai vrea sa continuie. Am 2 intrebari. Prima este daca este posibil ca atunci cand mi-am pus preservativul sa fi avut ceva spermatozoizi pe deget si sa i fi pus pe prezervativ si sa fi intrat acolo. Si a doua este cum fac sa o doara mai putin ca sa ne putem incepe viata sexuala regulata?

9 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

1.) Prima intrebare : daca este posibil ca atunci cand mi-am pus preservativul sa fi avut ceva spermatozoizi pe deget si sa i fi pus pe prezervativ si sa fi intrat acolo?
Raspuns : la aceasta intrebare absolut nimeni NU iti poate da un raspuns fiindca n-a fost nimeni de fata ca sa vada ce ai facut tu.
2.) Si a doua este cum fac sa o doara mai putin ca sa ne putem incepe viata sexuala regulata?
Raspuns : Inainte de a incepe actul sexual efectiv sa efectuezi un preludiu cat mai ''meserias'' care la nevoie sa tina chiar si de 20-30 de minute, pentru ca interiorul vaginului sa se lubrifieze cat mai mult/intens si de semenea muschii vaginali sa devina cat mai relaxati. Daca vei proceda in modul prezentat, este foarte posibil si probabil ca iubita ta sa aiba parte intotdeauna de un act sexual placut, relaxant, reconfortant si plin de satisfactii. Multa sanatate!

| epurasu a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Mmm daca ai face un preludiu de 20-30 minute... si unii se termina de la inceperea preludiului intr-un minut doua, cum mai comentezi?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru epurasu):

De obicei (si mai ales) adolescentii inca lipsiti de experienta sexuala dar foarte emotivi si extrem de usor excitabili, in timpul preludiului prelungit, se pot produce mai multe erectii si ejaculari de sperma intr-un timp foarte scurt de doar cateva zeci de minute. laughing

| Andreeush a răspuns:

1. Nu!
2. Dacă e virgină e normal să o doară un pic la început.

| Sofer a răspuns:

Nu ai mentionat daca ai ejaculat inainte cand ti-a facut acel oral dar nu cred. Nu aveai cum sa ai sperma pe degete cand l-ai pus.
Trebuie sa fie umezita bine sa nu o doara, daca e umeda putin de tot o bagi usor si faci incet.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

1.N-avem de unde sa stim ce ai facut tu.
2. Fa-i un preludiu lung.

| GouDidodino a răspuns:

Prietene esti un dobitoc so un retardat, daca ti-o fuut eu, nu o mai doare nimic, ba chiar o sa ma caute. Dă-mi funda

Răspuns utilizator avertizat
| Spartacus12345 a răspuns:

Daca nu ai spermat cand ti-a facut sex oral inseamna ca n-ai avut nici un spermatozoid pe degete. Si chiar daca ai fi spermat, nu asa stau treburile. Si e perfect normal sa o doara, pentru ca himenul ala trebuie sa se rupa. Asteapt-o pana o sa iti zica ca e pregatita