| MBAAA a întrebat:

Azi am intalnire cu un baiat si nu stiu ce sa fac, adica daca sa ma duc sau nu. L-am cunoscut pe internet, am vorbit cu el la telefon de cateva ori si prin mesaje, mi se pare ca este ok, doar putin cam smecheras, parerea mea, acum nu stiu, poate doar mi se pare mie, este vorbaret, a spus ca daca iese ceva intre noi, el va avea grija de mine si chestii de genul asta. Precizez ca el are 20 de ani, iar eu sunt ceva mai mica decat el. Va rog, sfatuiti`ma ce sa fac, si fara mistouri! Funda

4 răspunsuri:
| simona223 a răspuns:

Iti sugerez sa nu te duci.nu e bine.te poate pacali, roaga-ti o prietena sa te insoteasca daca te duci

| Dawn a răspuns:

Eu in locul tau nu m-as duce. Daca totusi iti doresti sa te duci, sa fii intr-un loc public, cu multa lume, de preferat insotita de o prietena. Poti sa iti iei si un spray cu piper in geanta pentru orice eventualitatehee hee

| Daiana123 a răspuns:

Pai in primul rand, depinde ce se intelege prin "Putin mai mica". Daca sunt 2, 3 ani zic ca e ok, dar nici sa fi de 12 ani, pentru ca atunci este o problema, nu neaparat de varsta, dar vazandu-te mai mica, probabil te considera si mai proasta, si crede ca te poate juca pe degete. Eu zic sa il supui la cateva teste inainte sa i te incredintezi, mai ales ca l-ai cunoscut pe internet. Pana nu vorbiti fata in fata, stai mai linistita si incearca sa afli mai multe despre el de la prietenii sai, sau cunostinte apropiate. Te-am pupat :*

| onikaoana a răspuns:

Eu zic sa te duci. dar trebuie sa ai grija sa nu iti faca nimic rau. mai bine te duci cu o prietena. si daca vezi ca totul e ok ii spui prietenei sa plece. happy