Iti sugerez sa nu te duci.nu e bine.te poate pacali, roaga-ti o prietena sa te insoteasca daca te duci
Eu in locul tau nu m-as duce. Daca totusi iti doresti sa te duci, sa fii intr-un loc public, cu multa lume, de preferat insotita de o prietena. Poti sa iti iei si un spray cu piper in geanta pentru orice eventualitate
Pai in primul rand, depinde ce se intelege prin "Putin mai mica". Daca sunt 2, 3 ani zic ca e ok, dar nici sa fi de 12 ani, pentru ca atunci este o problema, nu neaparat de varsta, dar vazandu-te mai mica, probabil te considera si mai proasta, si crede ca te poate juca pe degete. Eu zic sa il supui la cateva teste inainte sa i te incredintezi, mai ales ca l-ai cunoscut pe internet. Pana nu vorbiti fata in fata, stai mai linistita si incearca sa afli mai multe despre el de la prietenii sai, sau cunostinte apropiate. Te-am pupat :*
Eu zic sa te duci. dar trebuie sa ai grija sa nu iti faca nimic rau. mai bine te duci cu o prietena. si daca vezi ca totul e ok ii spui prietenei sa plece.