| EduardPaul94 a întrebat:

Buna TPU azi. am vb cu o fata cu care vreau eu sa ma cb.am invitat-o la un spectacol de comedie si discutia a decurs cam asa:
-Buna
-Buna
-Draga vrei sa mergi cu mine diseara(ea stia despre ce e vb)
-Nu
-Dc?
-De aia?
-Care aia?
-Hai mai k doar mergi cu mine
-Nu
Un coleg de-al ei zice ca cica n-ar avea bani. d fata cu ea. dar are.in fine.la care eu zic
-Lasa mai k doar eu te-am invitat.
-Nu
Eu fiind suparat zic
-Apii hai k chiar mai enervat."si cum eram cu un amic ii zic aluia.hai frate k m-am enervat rau"si am iesit din clasa ei ...ala o mai ramas si nu stiu c o intreba k si ala se suparase...
chiar daca sunt suparat p ea eu tot vreau sa ma cb cu ea.fiindca chiar imi place fata is tin la ea. voi ce parere aveti? sa mai incerc?(tinand cont ca e timida). fundita pentru cel mai ajutator raspuns

Răspuns Câştigător
| didika97 a răspuns:

Eu sunt fata. parerea mea e sa afli daca ea te place si daca te place si si tu o placi pe ea puteti sa rezolvatzi asta. trebuie sa existe comunicare intr-o relatie... poti sa-ti pui prietenii sa o intrebe daca te place sau vorbeste cu o prietena dea ei(una foarte buna si foarte apropiata de ea) si o sa rez totulwinking

2 răspunsuri:
| vladut378 a răspuns:

Mai incearca dar ia-o mai usor

| ignore a răspuns:

In primul rand numai vb cu ea cu "draga si mai enervat" daca iti place de ea vb frumos cu ea nu o jigni nu o face sa se simta prost) si era normal ca nu vrea s amearga cu tine pentru ca e si timida si n-are inceredere in tinewinking. cheamo pe afara sa mai vina cu o pr ceva sa prinda curaj.