Dacă te întreabă ce este cu mesajul ăla :
> Ce este cu el? E fix treaba mea tâmpitule!
> La cât de prost eşti nici asta nu îţi poţi da seama ( si razi)
> Este ce meriţi tu!
Dacă îţi vorbeste urat spune-i si tu ceva care sa il jigneasca.
Esti asa de prost...( pe un ton incet si ironic, asta il va enerva.)
Păi...nu ştiu ce sa iti mai zic.
Succes!
Foloseste cuvinte care stii ca nu ii plac de exemplu.
Esti foarte needucata
trebuie sa recunosti ca esti putin ipocrita : cum poti pretinde respect cand tu nu respecti? Cum te poti supara pe baiatul ala ca vorbeste urat cand si tu vorbesti ca la usa cortului?
Nu este o atitudine demna de o domnisoara
Cat despre problema ta : da-i ignore total. Explica-i ca tu nu ai de ce sa iti pierzi timpul cu un om ai caror neuroni se misca dintr-o parte in alta ca sa nu aibe el impresia ca are capul gol.
Si ca sfat pentru tine : baietilor nu le plac fetele care vorbesc urat. Trebuie sa fii feminina. Vei avea mai multe de castigat asa
Te-ai facut de rusine ca idioata. Vezi-ti lungul nasului. Bazat-o!
M`am facut de rusine? Serioss? :o Pai uitee ca nu`mi pasa. "Bazat-o"? Nu mai spune :O. Te`ai gandit mult la ce sa scrii?
Pff. m`am hotarat sa nu mai bag in seama prostii ( nu cei care mi-au dat raspunsuri folositoare ), restul sunteti niste tampiti. N`am inceput eu cearta, fraierilor, ci voi ati vrut. Asa ca n`am de gand sa tac. Pace fraierilorr`. _l_
Chiar, nu te-ai prins, că dacă înmulţeşti firul răului, nu ajungi decât la alte enervări şi rele? - cel mai bun exemplu, postările de aici.
Ca fapt divers, tu nu i-ai dat nici un motiv să se poarte aşa?
Ia, gândeşte-te?
Cel mai bine, este să te calmezi şi să încerci mai întâi să analizezi motivele pentru care ar fi reacţionat aşa.
Apoi să te împaci cu tine.
Cred că, cel mai uşor să scapi de stresul care te distruge, este să o dai cumva la pace.
Să uiţi trecutul şi să mergi mai departe.
Te rog să te calmezi, să laşi enervările şi supărările pentru că te rod din interior.
De ţigară, scapi când reuşeşti să treci peste ura care te urmăreşte.
Ma', voi ce aveti cu fata asta? Vi s-au urcat hormonii la cap si de aia va luati de ea?! Lasati-o in pace. :@ Ea n-a venit pe site-ul asta ca sa se injure cu voi, ci sa caute raspunsuri folositoare ( asa cum a zis si ea ). Bravo @KittyLoveRx3 ca ai cedat Lasa pro*tii sa comenteze in continuare.
Cu atitudinea asta vrea ea raspunsuri folositoare?! Sa invete sa scrie corect, ca internetul nu a fost creeat sa fie distrus de limbajul tuturor tampitilor si analfabetilor.Idem @vitbsk.
Cu ce atitudine? Spune-mi si mie cu ce a gresit fata asta?! Ca scrie cu " ` "? Stai linistit ca asa scriu si eu mereu. Tu te auzi cum vorbesti? "Limbajul tuturor tampitilor si analfabetilor", ai grija ca nici tu nu esti sfant.
Nu incerca sa ii iei apararea acestei scuze de fata, daca te intrebi de ce noi am reactionat asa, in special eu. Citeste bine de la jumatatea intrebari ei in jos.
Eu unu, zic ca cel mai destept cedeaza iar tu nu ar trebui sa dai apa la moara doar lasa-l sa spuna ce vrea. Asa l-au invatat parintii lui.Doar spune-i ca daca nu stie sa vorbeasca sa nu mai vorbeasca. Parerea mea.
Tu cine te crezi? Avocata TPU? Ai grija cu aerele de diva
Nu am spus ca sunt sfant, dar eu stiu sa folosesc cratima si sa scriu cat de corect pot si cat am invatat.
Ea intra pe TPU, trista, sa puna o intrebare, primeste niste raspunsuri negative si incepe sa urle pe aici.Cam asta se intampla, in caz ca nu observi.Nu sunt un sfant, dar cu atitudinea asta nu ma astept sa se indragosteaza cineva de ea.Sincer,daca eu eram in locul baiatului ala,o si calcam in picioare, la ce atitudine are!
Daca ai fat-o asa multe relatii, de ce dracu nu le-ai chemat sa il aranjeze pe ala si vii aici sa ne ceri ajutorul, cu atitudinea asta?!
Raspunde-mi sincer, te droghezi?
Fato,te dai prea mare si probabil esti un c***t cu ochi.
ce vrei sa ii zici?
inainte sa ii trimiti mesajul asta trebuia sa te gandesti.dar tu ce ai facut?
a trimis ca proasta mesajul si acum te c*ci pe tine de frica.
eu sper sa iti dea o bataie buna sa iti fuga fitele astea.
" sunt foarte frumoasa si toti imi spun asta"
daca esti asa de frumoasa de ce nu ai avut tupeul sa pui o poza cu tine la poza de profil?
as fi zis ca esti de bani gata dar se vede ca nu esti dupa "vocabularul" tau.
daca ai atatea cunostinte de ce iti e asa de frica?
cum sa ii inchizi gura?
du-te si spanzurate, planeta asta nu are nevoie de tine.:*
Indiferenta doare cel mai tare! Data viitoare cand iti face asa ceva raspunde`i sec : Te cunosc de undeva?:O ....Nu`l baga in seama deoarece nu se poate numi,, baiat" cel care face asa ceva. Nu`i da importanta pentru ca nu o merita :* Funda?
De vorbeai asa cu altu te lua de par si te tundea... Sincer nici tu nu ai fost prea draguta cu el
Eu cine ma cred? Da, avocata TPU, probleme? Du-te si culca-te fetita. Aere de diva? Mi-e ca-ti dau una de te zbor.
Vaii, ma p*s pe mine de frica, iti dai seama? ma tundea maaa . Ce sa ziccc
Ce enervante sunteti auzi cica ne vedem la scoala daca nu cumva faci pe tine de frica. Iti da baiatu un pum de iti sare nasu
Ce prosti sunteti unii Sa stiti ca si-a cerut scuze de 1000 de ori, asa ca nu mai comentati voi ca tampitii. Pentru a 2'a oara va spun ( celor care m`au injurat si ma p*s pe voi ), sa incetati dracu ca ma scarbiti. Pace fraierilorrr`. :* De azi nu o sa ma mai uit la niciun raspuns si nu o sa mai intru deloc pe contul asta deci aveti liber sa injurati peretii Mi se rupe de vorbele voastre. :*
Si cam cum imi dai una, nebunoo? Toate ratatele se cred smechere intre patru pereti si un amarat de pc.
Bravooo! Nu trebuie sa te lasi nici o data in fata unuia ca el! Daca iti mai da mesaje de genu poti sa ii spui:,, Mai dargutule, sa stii ca nu mai sunt aceeasi fata ca acum 2 ani! M-am schimbat, te-am uitat, m-am reindragostit! Tu faci parte din trecutul meu pe care incerc sa il uit!''
Si daca nu il bagi in seama si mai si zambesti asta o sa il termin!