| Piper987 a întrebat:

Azi dimineata am intrat pe insta si am vazut ca un baiat pentru care aveam sentimente mi-a scris.

Noi am mers la acelasi liceu, acolo l-am cunoscut si am iesit de cateva ori impreuna. Intre noi a fost atractie, dar nu s-a ajuns la nimic. Nu dupa mult timp cand am ajuns sa ma atasez am aflat ca el era cu alta fata de vreo 3 ani impreuna. M-a intristat enorm chestia asta si i-am scos ochii cu asta si stop. I-am vb foarte urat. Dupa un timp mi-a mai scris dar am fost atat de seci ca m-a blocat. El fiind inca cu acea fata.
A trecut deja inca un an de atunci.
Mi-a scris ieri spunand :
Ceau ce faci? Daca nu te superi as vrea sa te intreb ceva?
Dupa cateva ore... vazand ca n-are raspuns (a sunat cu web pe insta de 4 ori) si dupa aia cica: e ok nu mai trebuie.

Eu de abia azi am vazut si l-am blocat pentru ca m-a enervat ca reia legatura cu mine cand nu e momentul. Mai ales ca stiu ca n-a fost corect cu mine.
El m-a blocat data trecuta si acum dupa atat timp ma deblocheaza si ce crede? Hai sa-i scriu la proasta? Sau?

Va las sa va dati cu parerea
Va multumesc. Si stiu ca am fost cam lunga

Răspuns Câştigător
| Cristian84 a răspuns:

Probabil te vrea si pe tine si pe ea cel mai bine e sz ti vezi de treaba asta nu e relatia azi da si maine ba

2 răspunsuri:
| OvYdYu2597 a răspuns:

Ai facut ce trebuia?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai lasa-l asa. Nu trebuie sa te gandesti tu la el sau ceva. Nu ar trebui sa iti pese.