Daca ii arde de glume iar tu vrei o relatie serioasa lasa-l si gaseste-ti pe altul.
Pai in primul rand nu te panica. Poate prietenii lui i`au aflat parola si vroiau sa te ia la misto in momentul in care te`ai bagat in seama.Sau poate era la un prieten cu alti prieteni si aceia nu l`au lasat sa vb cu tine ...Analizeaza bine situatia. apropo suna`l si cerei explicatii. Succes!
Sa-ti fie invatatura de minte, tie, si tuturor domnisoarelor care se indragostesc pe mess.Iti dai seama ca era el, ca are alt nume, ca e un impostor? Ce doreai, ca tu sa fii singura fata de pe pamant cu care vorbeste? Pe mess, imaginatia oamenilor nu are limite.
In orice caz nu te arata afectata de chestia asta, si lasa-l pe el sa te bage in seama cand vei intra data viitoare pe mess. Aratai putina aroganta dar nu ca esti suparata pe chestia asta caci iti va sti punctul sensibil insa nu fi indiferenta, fi un pic cu nasul pe sus. Pana la urma orgoliul tau a fost un pic calcat in picioare :-s, iar daca te baga in seama dai brb sau dnd Nu te complica atat, daca a fost un prieten de al lui asta e dar daca a fost Mark eu zic ca a fost urat din partea lui si nu are rost sa il pui la suflet . Barfta :*
Pai cel mai normal ar fi sa vorbesti intre 4 ochi cu iubitul tau, cerandu-i sa iti dea niste explicatii... adica il intrebi cine era pe id-ul lui, si sa ii spui ca te-a deranjat faptul acesta cu dulapul si ce mai zicea.Asta as face in locul tau, dar cand ii zici sa nu pari suparata pe el, pentru ca poate chiar nu stia ce au facut prietenii lui, si sa vb frumos cu el adica sa nu il exasperezi sa tipi la el sau sa strigi, etc.Il intrebi frumos. sper ca te-am ajutat
Poate ca pr tau nu era la calculator si era chiar prietenul lui...si poate Mark nu stie ce ai vb cu prietenul lui:d
Posibil sa fie prietenul lui si sa nu stie cu cine vorbeste de fapt. Incearca sa vb cu prietenul tau sa vezi ce zice si el. Succes.
Nu asa se scrie in maghiara ce faci cum ai scris uh altcumva pentru ca romana nu seamana cu maghiara (stiu maghiara) se scrie mit csinalsz?
@sexicika: Cred că anicuta se referea la scrierea fonetică. Aşa cum "mit csinalsz" îl scriem fonetic pe româneşte "mi cinals", aşa şi "ce faci" pe ungureşte îl scriem fonetic "cse facs". Van erteni?
Revenind la subiect, nu mai băga şi tu în seamă toate nimicurile că-ţi creşte tensiunea
Salut.
@sexicika am pus in paranteza ca nu ma refer la limba, ci la pronuntia grupului de litere:p