| MamIndragostit a întrebat:

Buna TPUsad Azi era o amica la mine nu stiam si na a venit si cel pe care il plac. cel de 29 (am 20 de ani) si cand m-am intors de la baie si i-am vazut sarutandu-secrying Si el m-a vazut si a tratito in pat si mi-a zis :

-Alexa...
-Lasama, lasa-macrying
-Te rog iarta-ma!
-Pleaca, Iesi afara din casa mea! ACUM!
-Bine, bine
Si a plecat, an dato afara si pea ea.
Si de atunci ma tot suna si eu ii inchid.
Dar nu o sal mai iert. Cum pot face sa nu ma mai gandesc la el si sa nu mai sufar si sa plang?

5 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Daca te iubea nici nu-i trecea prin cap sa se sarute cu alta fata.Nu are rost sa plangi pentru un baiat care nu te-a iubit.Trebuie s treci peste... bine ca nu era ceva mai avansat.

| soul2soull a răspuns:

O sa te mai indragostesti nu va fi ultima oara uita-l e simplu nu te mai gandi exclude orice contact orice amintire cu si despre el arunca tot ce ai cu si de la el si iesi cu prietenii si incearca o noua relatie.
Stand in casa inchisa si lingandu-ti ranile nu faci decat sa lungesti aceasta perioada de depresie.

| mimikafrumusika a răspuns:

Degeaba spuneti voi sa nu se mai gandeasca la el.E imposibil sa nu faca asta.Nu e asa de usor sa se indragosteasca de altcineva.O sa suferi o perioada insa o sa treaca. Poate o sa intalnesti pe altcinevahappy

| KaFi a răspuns:

Poi gasesteti al baiat pe care sa-l iubesti mult si pe el o sa-l uiti iti garantezwinking

| Sufletist12345 a răspuns:

Nu ai cum sa nu suferihappy. e omenesc.incearca sa iti concentrezi atentia pe altceva/alticineva/alt lucru! happy Un hobby uitat, cine stie! :d Sper ca ti-am fost de folos:*