| AndreiPaul040300 a întrebat:

Azi i-am zis unei fete ca o plac. A decurs bine, mi-a zis ca si ea ma place m-a intrebat de ce o plac, etc etc...dar cand am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine a zis ca vrea dar sa ne mai cunoastem. Si acum nu stiu ce sa zic, imi zice mereu ca ma pupa dar asta face si la alti baieti. Am sarutat-o, ne-am tinut intr-o zi de mana, am facut impresie buna straight face. Acum mi-e sa nu mi-o fure altul, pana astept eu sa ne " cunoastem " sad. Ce sa fac?worried

9 răspunsuri:
| CrisuCrisuletz a răspuns:

Las-o! Nu insista! Daca te place cu adevarat, o sa accepte sa fiti impreuna!
Are nevoie de timp!winking

| wolder a răspuns:

Procesul de cunoastere trebuie sa se intample mereu, sa vada ce-ti place, ce fel de om esti, ce defecte ai.
Ai incredere in tine, daca te vrea nu ti-o va `fura` altuwinking
Da-te bine pe langa ea, fi atent, politicos si asteapta momentulwinking

| Sofia97 a răspuns:

Uite, tu trebuie sa ai incredere in ea pentru ca daca a spus ca mai trebuie timp pana sa fie cu un baiat si este si o fata onesta si draguta atunci nu trebuie sa iti faci griji. Fii acolo pentru ea ca prieten si nimic mai mult si daca intr-adevar te place o sa se apropie ea de tine. Insa daca se intampla cumva sa se cupleze cu altul atunci ar trebui sa o uiti pentru ca nu merita.
Cert este ca nu trebuies sa o fortezi pentru ca dragoste cu sila nu se poate
Succeshappy

| Patadeculoare a răspuns:

Fi linistit daca e fata cu caracter si care se respecta pe sine si daca te place cu adevarat nu o va fura nimeni asteapta si tu o saptamana doua apoi intreab-o cat timp va mai dura acest proces de cunoastere.

| neutrino a răspuns:

In timp ce ea este ocupata cu intentia de a te cunoaste, tu o poti pupa in continuare linistit.

| h3r a răspuns:

Lupți pentru ea, dacă te place.

| mona a răspuns:

Respecta-i decizia

| unarab40 a răspuns:

Convinge-o ca esti barbat si o vei castiga

| NoNameexd a răspuns:

Hey,nu-ți fie teamă că pune "pupici" și alor tipi, sunt doar niște simple semne, nu e face to face, nu e nimic.Și eu de multe ori pun așa pe degeaba, fără să am vreo legătură cu persoana.Deci dacă ea te place cu adevărat, crede-mă nu se va pune cu altcineva.Are nevoie de timp să vă cunoașteți mai bine,este ceva foarte normal, din puctul multora de vedere.Așa că stai chill, vorbește cu ea, nu o stresa mereu cu subiectul ăsta, și totul va fi cum trebuie.Baftă!