| Beatryice a întrebat:

Azi iubitu meu s-a suparat pe mine dintr-un motiv banal, ca nu am putut sa vorbesc cu el. Acum nici la telefon sau la mesaje nu imi mai raspunde! Ce ar trebui sa fac sa imi raspunda la mesaje sau la telefon? Sau sa nu il mai sun? Dau funda

6 răspunsuri:
| MaDeclarFan a răspuns:

Ar trebui sa il lasi in pace. Spune-i sa te anunte cand ii trece supararea si nu il mai cauta.

| h3r a răspuns:

L-ai tot evitat sau?
Oricum, se vede că a făcut-o ca pe un moft, știe c-o să-l cauți în disperare, că te poate face să te simți vinovată pentru ceva BANAL. Nu-i mai da nas! Lasă-i un mesaj să te caute el când o să înțeleagă cum stă treaba! Dacă n-o face înseamnă că certurile și prostia lui sunt mai importante decât tine sau ce simte el pentru tine.

| Felys a răspuns:

Sa-l dai dracu,ce sunt figurile astea de om prost, cine se crede, buricul pamantului, sa stea suparat daca asa vrea, tu fa-te ca uiti de el

| Alexu9696 a răspuns:

Dai un SMS si explica-i de ce nu ai putut sa raspunzi la telefon, dar spune-i frumos... nu urat

Incearca sa il suni dupa aia si vezi daca raspunde, daca nu raspunde, lasa-l sa isi revina si te suna el...

| nokt a răspuns:

1. sau vroia sa se desparta de tine, dar nu avea motiv, si acum "l-a gasit", suparinduse ca nu ai putut vorbi cu el
2. sau poate la moment nu poate el vorbi fiind ocupat, desi nu cred ca asta e cauza.

| ChristianAlexandru a răspuns:

Lasa-i decat un mesaj sa te caute el cand o sa ii treaca moftu asta..si nu mai insista dupa cu telefoane. Apoi cand te cauta ii explici de ce nu ai putut sa vorbesti cu el