anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi iubitul meu a plecat in Austria nu sta mult doar o saptama jumate 2 doar ca eu nu ma simt in largul meu pentru ca pe langa faptul ca nu o sa-l mai vad nu putem nici vb pana o sa reuseasca sa isi ia cartela de acolo...dar eu vreau sa vb cu el mai mult sa stiu ce face si unde e ce pot sa fac sa nu imi mai stea gandul acolo sa ma inveselesc ca sa imi treaca mai repede timpu

3 răspunsuri:
| DenisaDF a răspuns:

Bună! Ieși în oras cu prietenele, distrează-te! Fundă?

| unknøwn a răspuns:

Şi uite atunci îţi dai seama de faptul că n-ai o relaţie normală. În momentele astea. Când realizezi că n-ai o viaţă independentă.
Într-o relaţie sănătoasă ai prietenii tăi, hobby-urile tale, interesele tale, diferite de cele ale partenerului, altfel ajungi la colaps când o să pierzi cârligul de care te-ai agăţat.

| selenagomezro a răspuns:

Esti in aceeas situatie ca mine, numai ca la voi perioada e foarte scurta, iubitul meu e plecat de 5 saptamani de acasa si mai am de asteptat inca 19 zile pana sa ne revedem si la mine trece incet timpul si nu stiu ce pot face sa treaca mai repede. Trebuie sa ne consolam cu gandul ca ii vom revedea curand si sa ateptam sa treaca timpul.