Nu,sa nu-l suni si inceteaza sa plangi.
Ceva se intampla cu tine, ieri iti placea un baiat cu trei ani mai mic si nu te lasa mama ta sa ai vreo relatie, azi plangi ca te-a parasit un iubit virtual, ai 20 de ani,nu vrei sa fii ceva mai realista?
Nu te cert,daca asta ai inteles,dar faptul ca in toate tu joci rolul de victima,va alunga pe toata lumea din jurul tau.
Uita-te in jur,sunt mii de oameni singuri si nu se tavalesc pe jos de plans,au acceptat sa astepte,atat!
Nimeni nu renunta la speranta sa fie fericit, sa iubeasca si sa fie iubit, dar cu totii cauta sau asteapta.
Indreapta-ti coloana vertebrala, nu te mai plange ca ai oferit, doar ai facut-o din propria dorinta si invata "marketing-ul" iubirii din secolul 21!
Atunci cand doresti langa tine un baiat,intretine-i curiozitatea si interesul pentru tine,nu te oferi singura!
In orice relatie sunt doi,iar daca tu te zbati sa joci si rolul lui,atunci lui nu-i va ramane decat sa plece,poate o alta ii va permite sa-si exercite rolul si indatorirea de mascul al relatiei.
Sa nu te simti jignita,ti-am vorbit ca si copilului meu,reciteste ce ti-am scris si invata.
Doi ochi luminosi si-un ras mic, ii cauta orice barbat, doi ochi plansi, il vor alunga insa, in cele mai multe dintre cazuri!
Sa tii minte!
Revin cu noutati. Ieri am trimis mesaj, i-am spus tot ce simt acum, dar nu pe un ton de cearta, i-am spus frumos. Si nu mi-a raspuns nici azi, am constatat ca si-a inchis ambele conturi de fb. Ce sa inteleg de aici? Ma ignora intr-un hal, si culmea ca el e de vina! E un las si un imatur. O sa accept infrangerea, ii dau pace si o sa imi vad de ale mele...
Toate cuvintele scrise pe site-ul asta nu pot exprima ceea ce simti in astfel de momente, toate trec pe langa tine ca si cand nu ar fi fost scrise vreodata..Eu personal consider loialitatea intr-un cuplu,decisiva pentru viitorul in doi. Daca cineva calca pe bec,s-a terminat,mai ales cand cealalta persoana ofera totul.
Daca il iubesti si vrei sa fii cu el, trebuie sa lupti, dar tine minte, daca el te-a inselat deja(lucru de care eu sunt aproape sigur), o va face si a doua oara..si a treia..si a 4-a oara..gandeste-te bine daca vrei o asemenea relatie...
Nu pot sa-mi bat joc de ea. Nu ma reprezinta. Cand vad ca ma vrea in viata ei o sa fac tot posibilul sa-i indeplinesc dorinta asta. Dar pana una alta ce-ar fi daca vorbim prin mesaje? Poate impartasim experienta de pana acum.
Nu le-a inchis. Ti-a dat block. Asa se vede cand primesti block.
Ma gandesc ca ti-a dat mesaj pentru a discuta cu tine, insa vedea ca te implici prea mult pentru cat poate el sa duca.
Da, omul vrea liniste si sa nu se streseze prea tare, sa iti dea de inteles ca vrea ca totul sa se termine. Poate ca nici n-a prea tinut la tine si cauta pe cineva pe internet cu care sa se distreze, doar ca si-a dat seama ca in final nu prea mai merita. No big deal, n-ai pierdut nimic, cat timp o parte din cuplu nu are acelasi interes cu celalalt, nu poti ajunge nicaieri. Oricum ai da-o, nu ai fi fost fericita, chiar daca ramaneati pereche acum, interesele voastre nu se pupau.
Mutubal întreabă: