| AndreiPaul040300 a întrebat:

Azi m-am intalnit cu o fata pe care o plac foarte mult si cu niste prieteni. Ea venea langa mine daca ma indepartam, imi sarea in spate, radea la toate glumele mele ( unele fiind chiar banale/handicapate ) mi-a luat apararea cand a ras cineva de frizura mea, ma gadila ( nu stiu cum se scrie acest cuvant ), Sunt sanse sa ma placa? Cat de mici acolo, cel mai bun raspuns are fundawinking!

7 răspunsuri:
| syd a răspuns:

Stii, fetele sunt prea complicate. Prin acele gesturi, ea poate fi doar prietenoasa. Aceeasi posibilitate e ca sa te placa. Sfatul meu este, daca vrei sa afli mai multe, sa ii spui ca o placi, cel mai bine fata in fata, si sa vezi cum reactioneaza. Daca spune ca te place, zi-i ca te bucuri si ca ai vrea sa fiti impreuna. Daca da un raspuns de genul "nu stiu", spune-i ca ii dai timp sa se mai gandeasca. Daca da un raspuns negativ, spune-i ca ai vrea sa ramaneti prieteni.

Mult succes happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Eu cred ca te place.

| Pufoseniiee a răspuns:

Eu zic ca poate da! Reactioneaza si tu la fel poate se infiripeaza ceva! Baftaaa!

| 7QA3 a răspuns:

Da, poate ca da. incearca sa ii dai de inteles ca tu o placi si vezi daca reactioneaza in sens pozitiv. Succes!

| Rockefeller a răspuns:

Gesticuleaza si tu ceva poate iese ceva, dar se poate ca fata sa fie jucausa si sa te trateze ca prieten

| Mytsaa a răspuns:

Da, sunt sanse sa te placa mai ales daca radele si la cele mai handicapate glume cum zici tulaughing

| Robery568 a răspuns:

Te place, dar vezi nu sa fie ea prea "retardata" daca tu ai glumi de genul si ea sa rada.