| crudugabrielafelicia123 a întrebat:

Buna TPU. Azi mi-a scris fostul meu după 6 sau 7 zile de despartire dar el a zis ca vrea sa ne despartim iar azi mi-a scris ca vrea sa ne impacam. Ce inseamna? Va rog ajutor si multumesc✨️✨️

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu si-a gasit alta intre timp. Sau o găsise dar l-a părăsit.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu te mai reimpăca cu el este un bou si un imbecil, te a parasit pentru alta acum esti bună, ciorba reîncălzită, numai, lasa l singur, ce varsta ai?

| MarianWLF a răspuns:

Vezi daca merita sa te impaci cu el, de obicei relatile care nu au functionat prima data nu o s-o faca nici a doua oara.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Înseamnă că... Vrea să va împăcați

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Inseamna ca vrea sa va impacati.Simplu.Alege cu grija, fiindca nu-i ca si cum problemele dinainte de despartire s-au sters cu buretele, ci sunt tot acolo si e probabil sa ajungeti din nou de unde ati plecat.

| siriusblack98 a răspuns:

Relatiile cu persoane nehotarate nu merg. Te sfatuiesc sa iti continui viata fara el.

| LordCristobal a răspuns:

Nu are sens sa te impaci cu el.
El te vrea inapoi deoarece nu se descurca singur si daca accepti te va folosi pe post de pansament emotional si cand o sa gaseasca alta fata mai buna din punctul lui de vedere iti va da papucii.
Asa ca NU TE INTOARCE LA EL!

| Rux04 a răspuns:

Bună. Înseamnă că își bate joc de tine. Nu și-a găsit pe altcineva și te vrea ca rezervă. Eu în locul tău nu m-aș împăca cu el.

| Hypefox a răspuns:

Înseamnă ca era cu una pe felie căci de asta s-a despărțit de tine și fiindcă nu i-a mers cu proasta aia vine înapoi la ultima roată de căruță așa cum te-a făcut pe tine. Fără supărare. Move in și mergi înainte!

| KingOoO a răspuns:

Uita-te ce am patit eu, in aceeasi situatie
https://www.tpu.ro/......complicat/

Vrea doar sa ti-o traga de cateva ori. Se va linguși ca un miel cu minciuni.

| luxlux2488 a răspuns:

Daeschide chatul, ca sa iti explic!

| AminaMariana a răspuns:

Maine te cere de sotie posibil si saptamana viitoare vrea copil