Nu te mai reimpăca cu el este un bou si un imbecil, te a parasit pentru alta acum esti bună, ciorba reîncălzită, numai, lasa l singur, ce varsta ai?
Am 16
Vezi daca merita sa te impaci cu el, de obicei relatile care nu au functionat prima data nu o s-o faca nici a doua oara.
Se joaca cu tine!
Inseamna c-a realizat ca nu mai gaseste una fraiera ca tine, care sa-i dea sex pe gratis, te mai tine pana o sa gaseasca el alta, dupa care te anunta ca nu mai are nevoie de tine.
Assemenea relatii nu dureaza niciodata, fiindca nu sunt sentimente, ci bataie de joc, manipulare din partea lui, ca sa obtina ce are el chef, cand are el chef.
Doare daca esti prostuta accepti o impacare, fiindca asta te manipuleaza si-si bate joc de tine, cum vrea el.
Buna.Inseamna ca vrea sa va impacati.Simplu.Alege cu grija, fiindca nu-i ca si cum problemele dinainte de despartire s-au sters cu buretele, ci sunt tot acolo si e probabil sa ajungeti din nou de unde ati plecat.
Relatiile cu persoane nehotarate nu merg. Te sfatuiesc sa iti continui viata fara el.
Nu are sens sa te impaci cu el.
El te vrea inapoi deoarece nu se descurca singur si daca accepti te va folosi pe post de pansament emotional si cand o sa gaseasca alta fata mai buna din punctul lui de vedere iti va da papucii.
Asa ca NU TE INTOARCE LA EL!
Bună. Înseamnă că își bate joc de tine. Nu și-a găsit pe altcineva și te vrea ca rezervă. Eu în locul tău nu m-aș împăca cu el.
Înseamnă ca era cu una pe felie căci de asta s-a despărțit de tine și fiindcă nu i-a mers cu proasta aia vine înapoi la ultima roată de căruță așa cum te-a făcut pe tine. Fără supărare. Move in și mergi înainte!
Uita-te ce am patit eu, in aceeasi situatie
https://www.tpu.ro/......complicat/
Vrea doar sa ti-o traga de cateva ori. Se va linguși ca un miel cu minciuni.
Pysyqtza2012 întreabă: