| Puisor299 a întrebat:

Buna TPU :* Azi-noapte, iubitul meu a venit la mine. Si am hotarat sa facem dragoste eu sunt virgina. Inainte ma excitam. Azi-noapte a incercat in toate modalitatiile sa o ma faca sa ma excit dar nu a reusit sad Ce se intampla?
Funda
Multumesc mult :*

Răspuns Câştigător
| ButerfflyColors a răspuns:

Un sfat prietenesc.Sunt si eu fata si oarecum stiu cum e.Incearca sa te relaxezi, sa nu te mai gandesti la ceea ce faci, totul sa vina de la sine.Tu doar simte placerea si fii relaxata.De restul se va ocupa el.Iti zic din propria experienta."Prima data" e ceva greu, adevarat.Incearca sa discuti cu el cum sta treaba.Ca nu te simti satisfacuta si poate incearca el sa intrii mai repede in preludiu. Sper ca te-am ajutat :*

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Primul sex se face ziua, nu noaptea, astfel incat el sa vada unde si ce face! Asadar, repetati experimentul, dar pe lumina!

| Puisor299 explică:

Am incercat si azi, dar nu mai ma excit. Imi este si frica...

| Emilian65 a răspuns:

Probabil ca ai fost prea stresata la gandul ca vei dezvirginata si din aceasta cauza nu te-ai excitat.

| Puisor299 explică (pentru ButerfflyColors):

Multumesccc foarte foarte multtt :*** :***

| mihai69 a răspuns:

Nimic - e firesc; erai prea speriată. Reluați când ești cu adevărat pregătită.

| RAY a răspuns:

Organismul nu-i un robotel, cel mai sexual organ e creierul, subconstientul care spune ca ti teama, incearca sa isi notezi visele pe un caiet, nu deschide ochii, nu intra in lumina puternica, scrie pe inutneric apoi vei realiza ca subconstientul tau i este teama, yoga, relaxare

| Alcyon a răspuns:

Daca ti-e frica, inseamna ca nu esti pregatita pentru acest pas. Ar fi bine sa mai astepti o perioada.

| grab a răspuns:

Nu erati foarte relaxati probabil. sau mai era cineva in casa si va simteati stanjeniti.
incercati o atmosfera mai relaxata si eventual ceva sex oral de introducere daca nu aveti ceva impotrivahappy