| iza03zu a întrebat:

Buna TPU azi o colega de-a mea a vb cu prietenu meu si l-a intrebat ce ii place la mine si el a zis nimic apoi ea a zis cum nimic da nu ia mai raspuns... ea m-a sunat si mi-a zis eu sunt ff suparata da apoi i-am dat mesaj cu ce faci si el a zis nu am chef de tinestraight face ce sa inteleg eu din asta ca nu i-am facut nimic adica eu nu cred ca, trebuie sa se supere ca l-a intrebat e ceva normal nu stiu eu cred ca nu mai vrea sa fie cu mine ceva sfaturi nu stiu ce sa-i spun.cateva sfaturi plzz dau fundabig grin:*

Răspuns Câştigător
| eeellleeennnaaa a răspuns:

Asteapta si uh si poate o sa te caute el si daca nu o sa te caute poti sa ii trimiti un mesaj de genul"si mie mi-a placut sa fim impreuna "si il intrebi dc s-a purtat asa cu tine daca nu o sa iti raspunda nici atunci e logik ca nu mai vrea sa fie cu tine. eu te sfatuiesc sa nu fi tu mereu prima care ii da mesaje sau care il suna pentru ca intr-un fel o sa il stresezi si in alt fel o sa creada ca iti pasa, ca il iubesti si ca o sa speri mereu la el. sper ca te-am ajutathappy

2 răspunsuri:
| Delicv3nt a răspuns:

Pay daca ti-a zis ca nu are chef de tine.Nu cred ca mai vrea sa fiti impreuna.Asa faceam si eu.bine nu aceleasi vorbe ca ale lui tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa sunt bairetii si poti fi sigura ca sia luat adio de la tine asa ca eu te-as sfatui sa fii tu prima care ii da papucii