anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi pe la 3 dimineata, dupa ultima zi de menstruatie a iubitei, am avut primul contact sexual, neprotejat. Ideea e ca nu a durat mult si nici nu am ejaculat. Ne-am speriat cand am vazut un lichid alb laptos curgand din vaginul ei. Nu era sperma, nu avea nici mirosul nici culoarea usor galbuie si nici vascuozitatea. Plus ca nu eram prea excitat incat sa nu simt ca ejaculez. Poate fi vreo infectie? Sau sa ma duc sa iau pastila de a2a zi, existand posibilitatea sa ejaculez fara sa simt nici eu nici ea nimic?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca nu aveti cele mai banale cunostinte despre sex de ce spanacul masii il mai faceti.

De speriat trebuia sa va speriati cand a existat prima penetrare neprotejata pentru ca atunci a aparut si prima sansa de sarcina.

Lichidul de care vb e doar lubrefierea naturala a vaginului, dar cine sa stie de ea daca habar nu aveti ce e sexul

| corbulalbrosu a răspuns:

Acel lichid de care amintesti aproape sigur a provenit de la ea fiind vorba de secretia vaginala care este normal sa se produca mai ales daca ea s-a excitat si a simtit si placerea, deci nu provine din cuza unei infectii si de asemenea nu era nici sperma de-a ta. In al doilea rand in primele 1-2 zile dupa menstruatie probabilitatea formarea unei sarcini teoretic nu depaseste 3-5% si asta in cazul in care sexul s-ar fi finalizat cu ejaculare intentionata in vagin.In cazul in care esti convins ca nu ai ejaculat posibilitatea unei sarcini in cazul vostru dispare si pot afirma fara sa gresesc ca este egal cu 0 (zero).

| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual a avut loc in prima zi dupa menstruatie, sansele de a ramane gravida sunt mici.Totusi pentru o mai multa siguranta de a evita o sarcina este bine sa va protejati oricand are loc un act sexual.

| e1xtz a răspuns:

V-ati apucat de facut sex, dar pana si maimutele de la Zoo au mai multa minte si educatie sexuala decat voi.

Daca traiati in Pakistan s-ar intelege dar asa nu exista scuza sa nu ai idee ce presupune un act sexual la cata informatie exista in toata media.

In fine, ca sfat de luat in considerare asculta-l pe @Corbul, eu am fost doar cu morala, siderat probabil de prea multe capuri purtatoare de creiere mici si inutilizabile.

| TPUuser199 a răspuns:

3 dimineata. Interesant ce pot spune big grin. Cel mai probabil, acel "lichid alb" este de la ea, nu va faceti probleme. Ea ar fi trebuit sa stie asta big grin Numai bine happy

| Codrinn69 a răspuns:

-

| BxMariia a răspuns:

Heii!
Din cate stiu eu, lichidul ala trebuie sa curga dupa menstruatie, acel lichid este si inainte de mestruatie si dupa.
Nu trebuie sa te speriiwinking