| ioanaaa_3599 a întrebat:

Buna TPU...azi prietenul meu ma excita cu degetul si mi-a bagat 3 degete tare si adanc...si nu stiu daca mai sunt virgina,, plus eu am degetul mijlociu ff lung si cand mi ll bag dau de ceva moale si nu pot trece mai departe.nu am facut sex.Cum pot vedea daca mai sunt sau nu virgina?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Masturbarea de catre partener este contact sexual, asadar cu certitudine nu mai esti virgina. Starea hiemnului nu conteaza, fiindca virgina este o femeie care nu a intretinut contacte sexuale. Tu ai intretinut deja, asa ca nu mai esti virgina, nu conteaza ca nu a existat penetrare cu penisul. Ceea ce lovesti tu cu mediusul este colul uterin care se gaseste cam la 8 cm profund de himen.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu mai esti caci el te-a masturbat intravaginal.

Plus ca ti-ai mai bagat si tu degetele pe acolo.

Ca sa ai proba dezvirginarii nu trebuie sa sangerezi neaparat!

Oficial : NU mai esti virgina.

| RXN a răspuns:

Himenul e exact la intrarea in vagin, deci nu are relevanta adancimea la care iti introduci degetul.La introducerea a 3 degete,himenul sigur ti s-a rupt,iar virgina oricum nu mai erai,din moment ce intretii relatii intime.
Oricum,exista si o parte buna,dureri sigur nu vei avea la primul contact sexual.
Daca vrei totusi sa vezi daca mai e intact himenul tau,desi ma indoiesc,stai in sezut,cu picioarele desfacute, cu o oglinda intre picioare, pe care o pozitionezi astfel incat sa vezi intrarea in vagin.Trebuie sa stii si ce ar trebui sa vezi, daca mai ai ce.happy

| katy a răspuns:

Daca nu ai simtit nici o durere, esti virgina de fel himenul este elastic deci necesita penetrare pentru a fi rupt

| hotx a răspuns:

In principal daca nu ai avut sangerari inseamna ca inca esti virgina.
Exista foarte putine cazuri in care himenul se rupe si nu produce nici o durere sau sangerare.
Astfel daca nu ai avut parte nici de durere si nici de sange inseamna ca inca esti virgina.
Mult succes, Simona - http://HotX.ro

| deedeelina a răspuns:

Daca ti-a curs sange, inseamna ca s`a rupt himenul, deci nu mai esti virgina.
Insa, exista si himen elastic. Dar in principal, daca e sange inseamna ca nu mai esti virgina.

| RemaxiS a răspuns:

Nu esti daca nu ai sangerat daca ai sangerat nu mai esti