| Cocki a întrebat:

Buna TPU.Azi vorbeam cu iubitul meu pe mess si l-am intrebat ce face, el a raspuns:Nu vezi la status ca ma joc fifa? Si eu intr-un fel m-am suparat el tot face glume cu mine ca si : ne despartim, m-am suparat pe tine, etc. Si dupa aia zice ca a fost o farsa. A ajuns sa fie prieten bun cu bff-a mea Si mi-a zis ca ea i-a multumit ca el s-a implicat sa ne ajute sa revenim bff.Si nu stiu ce sa cred ii place de prietena mea si de mine face misto? El e foarte timid. Ce sa fac?

4 răspunsuri:
| Florentin_6875 a răspuns:

Sfatul meu nu incerca sa-l ti aproape din moment ce tot face faze din astea nu merita sa te amagesti degeaba, parerea mea este sai mai dai o sansa (depinde acum cum il cunosti tu sti situatia mai bine) si daca continua ii dai papucii si sa se joace fifa pana o muri. Nu merita sa te complici pentru niste relatii adolescentine, Succes!

| DooM a răspuns:

Poate nu e chiar atat d etimid cat crezi tu

| Adina a răspuns:

Ai si tu vreo 10 ani si crezi ca sti ce inseamna sa iubesti?straight face Ohh.oh go on

| DhEnNu a răspuns:

Buna!
Uite la toata lumea ni se intampla sa ne indragosim de cineva dar nu ca vrem noi ci ca asa ne cere inima.Te`ai intrebat vre`o data poate vrea sa va despartit? Sau la`i intrebat daca te mai iubeste?
Eu nu pot zice DESPARTITIVA! Dar incearca sa comunici cu el.Sa incerci sa gasesti o voce interioara in el.intreba-l ce ii cere inima? Te mai iubeste sau nu? Comunica cu el. Incearca si intalnestete cu el undeva si descutati!
Mult noroc si sa il poti face sa fie cum a fost in nainte!kiss