| Al3x_7829 a întrebat:

Buna TPU.Azi vreau sa va pun o alta intrebare.Pe mine ma cheama alex iar pe fata pe care o iubesc stefania...aici e problema (eu is mai mic caea cu 2 ani). Iar cel a=mai bun prieten al meu a fost cu ea.inainte.Eu am stat o zi cu ea atunci ne-am format un cuplu. Iar prietenul ila a fost acum 2 saptamana la mare si si-a tatuat numele ei pe mana.Eu inca o iubesc pe ea si nu stiu dc relatia noastra a pus punct. Voi ce ziceti sa mai stau sa plang pentru ea. DAu funda pentru cel mai frum rezultat. O iubesc enorm iar ea nu vrea sa mai fiim impreuna. MZ TPU

Răspuns Câştigător
| MadaxElena a răspuns:

Mda. intotdeauna baietii mai mici au de pierdut cand sunt cu fete mai mari.Nu merita sa stai sa plangi.Pentru ca ea nu iti impartaseste dragostea.Chiar daca ai fi cu ea.Degeaba.Pentru ca doar tu o vei iubi si respecta.Insa ea nu.Incearca sa o uiti si treci peste asta.Caci va urma alta:*

3 răspunsuri:
| lorycykcl a răspuns:

Dragoste cu forta nu se poate! Dintre prietenul tau si Stefania la cine vrei sa renunti? Daca renunti la prietenul tau crezi ca Stefania te va accepta si daca da pentru cat timp? Problema asta trebuie sa o rezolvi singur si sa stii ca i o tema mai grea decat la mate. Spor

| unudepeaci a răspuns:

Du-te si fa-ti si tu un tatuaj, dar pe pl, si ca sa-i dovedesti ca o iubesti, cand esti cu ea, scoate-o afara.

| source a răspuns:

Fi barbat! un lucru iti zic