| tbxx a întrebat:

Baiatul de care imi place se uita la mine fix in ochi si cand imi vorbaste imi vine sa urlu...va rog sa nu-mi ziceti sa fac eu primul pascrying
plss ajutati-maa
:X

7 răspunsuri:
| oLeNNNao a răspuns:

Daca esti prietena ca cu el e un bun inceput :] peentru moment ar trebui sa ramaneti doar putin o vreme prieteni si sa ii fi alaturi cand are nev de ceva :] arata-i ca u nu esti ca toate fete love struck. Iar el o sa se love struck d tine cand te astepti mai putin stai lin din moment ce te place nu cred ca asteapta dupa tine sa faci tu primul pas :] o sa'l faca eL. Deci stai linistita [Fundita]love struck :*

| ionika17 a răspuns:

Daca nu il faci tu, asteapta sa il faca elhappySucces

| marthaa a răspuns:

Dar cred ca deja el face primul pas.Ar trebui sa contribui si tu cumva nu sa-l lasi pe el sa faca totul. Daca se uita la tine fix in ochii tai inseamna ca incearca sa-ti transmita ca te placehappy

| VictorSebastian a răspuns:

Evident ca baiatul face primul pas! Dx succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sa faci tu primul pas dar macar incearca sa te apropii de el, daca ii vorbesti si tu si il privesti in ochi nu inseamna ca ii declari ceva...bafta

| dorinitzza29 a răspuns:

Dk nu la faqt el pana aq :d... fa uh ... ce te costa ? eu una asa ash face dk ash fi in locul thau ! da-i un besito grande sh gata ti l ai faqt gagik p baiatu de kre iti plashe winking succes !

| dorinitzza29 a răspuns:

Dk nu la facut el pana acum :d... fa uh... ce te costa? eu una asa as face dk as fi in locul tau! da-i un besito grande sh gata ti l ai facut gagik p baiatu de care iti placewinking succes!