Buna your20love!
Din ce am citit, sunt sigura ca acest baiat te place dar nu te grabi.Incearca sa nu mai faci aceeasi greseala care ai mai facut-o acum ceva timp.Lasa lucrurile sa decurga de la sine si totul va fi bine si frumos.Iti ures succes si multa bafta! :*
Chestia ce o facea cu buza de jos spune totul. Ar fi vrut s-o faca cu buza ta, sa te sarute, sa te muste usor de ea, si cine stie mai ce ar fi vrut.
Multumesc. un raspuns simplu, dar deloc rautacios. am dat deja funda
El a luat sucul. Daca comentati pe langa subiecta, taceti
Mai concret: atunci cand fata nu-ti place, sigur nici sucul nu este bun, indiferent de cine este platit.
Serios, chiar nu va inteleg. Cine a zis ca nu i-a placut sucul?
Aseara, a spus el, tot aici la TPU.
Teapa! Azi am baut sucul. Ma bucur ca esti destul de capabil sa raspunzi rautacios. Se pare ca esti la fel si pe interior. Esti un om chinuit, ai un suflet cariat plin de rautate. Sper ca in viitor, sa fi mai bun :* si sa fi mai atent la ce se scrie.
Teapa se pare ca tu ai luat-o, dar nu esti in masura sa intelegi acest lucru. Se numeste penibilitate. O seara (mai) buna!
Ce-i cu tine bai? Tu faci misto de toti sau ce?Esti gen grumpy cat, toata ziua cu fundul in sus.
Probabil când te-a întrebat dacă mergeți doar voi doi știa că este ziua ta, se mai aștepta și la alți prieteni.
Mai vorbește cu el, ține legătura, poate merge.
KIMGMASTER,femeile sunt egale barbatilor asa ca e foarte normal ca o fata sa faca primul pas