Hey... probabil nu a auzit sau s-a intamplat ceva cu semnalul eu cred ca si lui ii place de tine avand in vedere ca te-a sunat si ati vb si pe mine m-a suna acum ceva vreme baiatul pe care il plac am iesit de cateva ori impreuna cu niste prieteni comuni si acum suntem imptreuna de aproape 3 saptamani asa ca data viitoare cand te suna sa ii ceri id sau poti chiar tu sa il suni si sa il ceri... sper ca am ajutat
Poy...depinde,sa nu iti faci iluzii aiurea ca apoi e prea mare dezamagirea. Daca tea sunat sa vada ce mai faci, cum te mai simnti chestii din astea e posibil sa te placa.Dar daca tea sunat ca avea treaba cu tine ...mai bine o lasi moarta!
Eu cred ca sa intrerupt, i s-a terminat bateria sau nu avea semnal.El cu siguranta te place deoarece tea sunat si cred ca a forbit frumos cu tine. Data viitoare cand te suna spune-i sa vina la tine sau sa va intalniti undeva fata in fata sa puteti vorbi mai mult.Atunci i poti cere id de mess. fundita?
Pai eu zic ca te place avand in vedere ca te-a sunat si ati vorbit.Probabil nu a mai avut semnal sau baterie sau nu a auzit se mai intampla nu te intrista, suna-l tu si spune-i ca ai dori sa iti dea id-ul
beausingurlamasamea întreabă: