| dina33 a întrebat:

baieti ce parere aveti despre fetele cu parul cret, conteaza? dati amanunte mersi!

Răspuns Câştigător
| Alexakos a răspuns:

Mda... sunt faine, dragute, simpatice la fel cum sunt restul fetelor, doar ca aici sunt gusturile fiecaruia, cuiva poate sa-i placa cretele, altuia cele cu parul scurt si etc, deci nu este nici o regula. daca vrei cumva sa-ti schimbi sau nu parul, eu zic sa nu faci nimic, sa-l lasi asa cum este,(doar cine te vrea te vrea asa cum esti, daca vrea sa te schimbi, prea mult nu te doreste.) si cand eram mai mic, i-am spus prietenei mele(iubita) sa-si faca parul cret,(bine o data si atunci cu placa, sau cum se numeste) deci concluzie sunt atragatoare fetele crete. sper ca nu am inteles gresit intrebarea ta laughing

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu-mi plac deloc cu parul cret, oricum eu doar opinam nici nu sunt interesat in relatii cu fete.

| Crisu a răspuns:

Buna! De ce puneti atata pret pe aspectul fizic? Fiecare e cum l-a lasat Dumnezeu. Daca unui baiat nu-i place de tine pentru ca ai parul cret, atunci e fraier si orb. Nu mai ganditi asa! Sunt fata si sincer ca fata... mi-as dori sa am parul cret. Daca nu il aveai cret ti-l doreai cret. happy

| Libelle a răspuns:

Nu-s băiat dar...de ce te interesează o părere la general aşa?
Unii pot să-ţi dea un răspuns plăcut...că le place.Alţii nu.
Contează să găseşti un băiat căruia să-i placă de tine şi are să-i placă şi părul tău.

| mihaibr11 a răspuns:

Buna! Totul depinde de gustul fiecaruia. Mie de exemplu imi plac tare fetele crete, nu as sti sa spun exact de ce, pur si simplu imi place cum parul cret, frumos, incadreaza fata, scotand in evidenta unele trasaturi. Parerea mea big grin

| ionika17 a răspuns:

Nu, conteaza ce par arewinkingDar eu zic ca parul cret e chiar frumoslove struck

| Phutui a răspuns:

Ador fetele cu parul cret:X mi se par chiar super tarihee hee sa ma joc in parul lorhee heesa il intorc pe degete:X.uof:X

| Zmeura_5657 a răspuns:

Misto la fel ca si parul ondulat si drept, lung, scurt...roz,verde,blond,brunet...etc.Toate nuantele, texturile, lungimile sunt frumoase.

| dina33 explică:

scuze funda si vot

| Face2face a răspuns:

Si eu sunt creata sad... asa ca sigur o sa imi ard parul daca mai continuu asa, nu ies din casa fara sa il indrept crying...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pi si eu sunt creata straight face Sincer si eu ma intreb acelasi lucru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place de o astfel de fata. Ea prefera insa sa fim amici. Am ales astfel sa mi-o scot din cap. Ea prefera insa sa ramana tot acolo.
Trage si tu concluzia... worried