Poi noi ca baieti dupa ce aflam ca o fata ne place Devenim emotivi si avem emoti in prezenta fetei care am aflat ca ne plac dar tu du-te direct la el si spune-i ca de ce nu mai vb cu tine dupa ce a aflat ca iti place de el Si da-mi un mesaj inapoi un mesaj cu ce s-a intamplat
...nu prea ma vad in stare sa ma duc la el si sa-l intreb o sa se uite la mine si eu nu cred ca voi mai putea sa spun ceva
Sa nu te comporti ca o fata .Sa iti ascunzi sentimentele cumva, cum poti mai bine si sa gasesti un subiect interesant, prefate ca nu il mai placi, ca esti doar amica lui.Desi e greu de recuperat o prietenie dupa ce s-a aflat ca il placi, asa sunt baietii, orgoliosi si nu stiu cum sa se comporte cu o fata daca nu o plac si fata da. Sunt imaturi. probabil crede ca daca vorbeste cu tine iti da impresia ca te place si el si nu e asa.
Buna. Eu cred ca baietii au mereu nevoie sa fie mandrii... Daca afla ca o fata ii place nu isi mai vad de treaba le vine sa sara de bucurie ca sunt placuti, dar fata de fata se comporta ciudat : Incep sa profite de ea, sa-si bata joc, sa nu-i mai intereseze.De ce? : o.O Nu stim. Sincer, Nici ei nu stiu! :]] Poate ca nu mai stiu cum sa se comporte__________________________
Mi se pare ciudat dar nu am ce face, eu zic sa te prefaci ca nu-ti mai pasa de el pentru ca asa el o sa simta ce a pierdut si o sa te resune sau o sa te salute din nou etc. :♥~! P.S. - Bafta!-
Pai.mi s-a intamplat si mie...dar eu sunt "baiatul"... posibil ca acel baiat simpatizeaza deja alta fata. :[
Pur si simplu mai lasa-i timp. O sa-i treaca
Mutubal întreabă: