| EuIuliaBBIulik00 a întrebat:

buna acum va rog foarte frumos sa nu luati ntrebarea mea in batjocura, va voi spune povestea mea, acus 2 saptamani am vandut ceva pe mercador, m-am dus sa ma intalnesc cu acel cineva, Acel cineva era cel mai dulce baiat din lume, este un vecin nou, am luat numarulu de telefon, dar de fapt este al mamei lui, iar masa ii o scarab si nu vrea sa imi dea numarul lui. Asa nu o sa pot sa vorbesc cu el inveci, chestia ii ca nici nu stiu cand merge pe afara deoarece el e de dupa masa la scoala si eu de dmineata. Ce pot sa fac? Mentionez ca am 16 iar el tot 16 big grin
Multumesc mult mult de tot big grin

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mama lui dacă nu te place, nu este o scârbă, da? Învață să te exprimi!
Pa, pa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

trimite i un mesaj pe mercador

| Cristina45 a răspuns:

Ai dreptate masa e penala rau, frate fiosu are 16 ani si mai e si baiat, plus ca de obicei mamelor de baieti nu le pasa daca umbla cu fete ..stii na is baieti big grin, deci mai bine du-te la el la usa si cerei nr lui zii ca maicasa nu vrea sa til dea sau cautai fb ori cerei numarul cuiva din anturajul lui big grin is multe posibilitati big grin iti urez bafta

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Astepti cand vine de la scoala. Astepti in fata blocului, luand o gura de aer happy. Sau afara. Si cand il vezi il bagi in seama. happy

| BlueViP a răspuns:

Te uiti pe geam cand vine de la scoala si vorbesti cu el.

| alinaiuliana89 a răspuns:

Du-te si asteapta-l cand iese de la scoala dupa masa si saluta-l si incepe sa ii zici despre chestia ce ai cumparat-o asa ca inceput de discutie. eu zic ca asta e cea mai buna solutie daca masa e o scarba big grin bafta