; corect- allialexandra-consum de pixeli pentru nimic
Gaby o ceasca de cafea cu lapte?
Vai.draga mea. ma abtin sa nu iti spun cv . Doamne. iarta-ma ca am pus o intrebare asa de banala pentru unii... am vrut doar sa stiu mai multe pareri.
Crezi ca sa repede te indragostesti -gata privesti pe cineva in ochi si e totu roz . Vezi ce fel de persoana e -Dupa mine ai cam face placere sa umble cu multe fetite .
Cui nu ii face placere?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Cum sa se indragosteasca de tine doar in cateva zile? lasa ca sa treaca vacanta de iarna, vezi ce comportament are fata de colegii de clasa, fetelor le plac baietii inteligenti asa ca da-ti seama daca pune suflet la lectii sau trece prin liceu ca cutitul prin branza? daca comportamentul sau este acceptabil merita sa fie bagat in seama, dar nu acum ca s-ar putea a ai surprize
Te place dar e timid.
Ia-l în braţe odată, din senin, şi vezi cum reacţionează! Dacă se emoţionează, e clar!
Mda...nu am inteles niciodata chestia asta cu facebook-ul Cum draq sa spui ca,'"daca imi da like, inseamna ca ii place de mine", dar, daca da like la 3 fete,de ce crezi ca o face? e doar o poza,sau ma rog, poate sunt eu mai de moda veche In fine, astept sa vad cum se va schimba starea voastra amoroasa pe facebook, din single la married, apoi sa aveti si un copilas virtual:X
Probabil dar nu prea mult. nu e mai simplu sa vorbesti cu el? zic si eu.