| nicol17 a întrebat:

buna tuturor! rog frumos un sfat bun si multe pareri!
am 14 ani. de ceva timp vorbesc cu un baiat care are 21 ani. vorbim prieteneste ne intelegem super astazi m-a sunat am vorbit. e de gasca e super. problema e ca a inceput sa imi placa de el si e mare, mi-a zis cai place de mine cas amuzanta si am un stil al meu special.problema e. ce sa fac? sa stau cu el? sa accept o relatie ca iubiti >? credeti ca tine la mine >?

4 răspunsuri:
| AlexIronIc a răspuns:

De ce nu ma suna si pe mine o fata de 21? laughing

| adisuper a răspuns:

Totusi este o diferenta de varsta destul de mare. Faci ce vrei dar nu uita : nu totul este cea ce pare

| byancutza a răspuns:

Sfatul meu este sa nu accepti o relatie ca iubiti deoarece si eu am facut o astfel de greseala si am avut de suferit deoarece are 21 de ani si automat are mai multe pretenti pe care unlele i le poti indeplini iar altele nu si automat te va insela si vei suferi mult mai bine ti-ai gasi pe cineva mai apropiat de varsta ta deoarcece ati avea mai multe in comun si automat aceeasi libertate

| Originalone a răspuns:

Chiar crezi ca merita.
Te va duce doar la pat, apoi vei pune la suflet si nu vei mai avea incredere in ei.
Esti prea mica pentruunul de 21 fi serioasa.
Te face din vorbe cat ai clipi din ochi.
Le intoarce vorbele cum are el chef,vorbe goale plin cu aburi fierbinti.
Clocoteste hormoni in el laughing).
Sau poate merge sa profiti si tu dupa el,il faci a iti cumpere diferite lucruri,distractie, sucuri, cafele etc.