Daca el asa a spus, inseamna ca asa este! Lasa-te iubita, asa cum intelegi tu acum iubirea, dar...nimic mai mult.
Sunteti cam mici pentru a face sex, dar pentru o prietenie ca intre doi adolescenti spun ca nu este prea devreme.
Sexul ar fi o metoda buna sa va apropiati, sau ati putea incerca sa iesiti la un suc si sa discutati serios chestia asta, gen ce asteptari are de la o realtie, ce asteptari ai tu, sa vedeti daca va potriviti ca mentalitate ( recomand sa incerci a doua varianta)
El e prea rușinos, nici eu mai brează. Dar el A mai avut prietenă, și eu. Dar la ni unul n-a fost iubire adevărată, acum e...
Atunci lasa-i timp
Buna!
Consider ca sunteti mult prea mici pentru o relatie,dar ce ar putea fi mai frumos decat iubirea.
El e genul de baiat care pe retelele de socializare sau la telefon ti-ar pune luna la picioare, dar in realitate are acea retinere, timiditate (asa sunt si eu). Poti sa-l intrebi tu de vorba dace el nu vrea.E normal pana la urma, cred ca esti prima "iubita"a lui si mai e si varsta, lasa-i timp pentru acomodare.