Vrajeala pe bat. Fa si tu ceva cercetare sa vezi daca se mai da al alte fete, a avut relatii de curand sau a ramas fara optiuni si se intoarce la tine. Nu as sta pentru nimic in lume a2a oara cu o persoana care m-a inselat, e sub nivelul tau de maturitate avand in vedere ca tu nu ai calcat stramb. Asta e varsta la care nu merita din punctul meu de vedere sa ai o relatie prea serioasa, trebuie sa profiti de timpul de "copilarit" si de trait cei mai frumosi ani ai adolescentei si asta exclude drame cu iubiti. Balta-i plina, sunt altii care stiu sa aprecieze mai bine ce au, Mr si-a ratat sansa dpmdv
Cine fura azi un ou, maine va fura un bou... Na, ca el nu ti-a furat teoretic nimic (inima, probabil, si increderea). Faza e ca, el, daca chiar te iubea asa de tare, nu se mai cupla cu alta fata, sau poate a facut-o sa vada cum e sa inseli, nu stiu. Dar o sa o mai faca daca ii mai dai o sansa. Mai bine nu o faci. Dar daca o sa incearca sa te cucereasca, etc., sa iti castige increderea din nou, poate ai putea sa ii mai dai o sansa. Daca as fi tu, m-as impaca cu el, dar i-as da cu flit dupa 1 saptamana 3, dar tu sa nu faci asta, ca poate o sa iti para rau si o sa te doara la inima (eu nu am inima, totusi).
Te-a inselat o data, te v-a mai insela.
Noi nu suntem in masura sa-ti zicem ce sa faci! Asta tu hotarasti! Consecintele se vor abate asupra ta, nu asupra noastra, asa ca nu te mai lua dupa noi astia ce-ti raspundem la intrebare ca nici nu ne cunosti.
Eu cred că o să te mai înşele o dată... Dacă erai ˝totul˝ pentru el, nu se combina cu alta!
Pai iubita fa ce i-ti dicteaza inima, daca te-a inselat o data cu siguranta o va face si a doua oara.Dar omul se schimba, poate si-a invatat lectia, si orce om are dreptul la o a doua sansa.Asa ca este doar decizia ta, gandeste-te bine ce crezi ca esteb mai bine pentru tine.Pup si succes