| Mariuca1999 a întrebat:

Buna TPU.Cam de o saptamana,aproape doua, am niste mancarimi vulvare.Pe langa ca am mancarimi vulvare am observat ca secretiile vaginale sunt mai accentuate.Ce ar putea sa fie?

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai o infectie cu streptococul candida, mergi la ginecologie, dar pina sa mergi la medic, nu te m ai spăla in zona intimă cu sapun, sau sapun lichid, sau sampon si gel de dus, deoarece si din cauza produselor cu care te speli ai infectat si iritat zona, de aceea te maninca, ai facut sex? Sau esti virgină? Spala te cu ceai de musetel in zona intimă sa ti treaca mincarimea, si mergi urgent luni la consult ginecologic de specialitate, ce vârstă ai? Mersi mult.

| corbulalbrosu a răspuns:

Cel mai probabil te-ai "pricopsit" cu o infectie vulvara sau vaginala. Pentru un tratament corespunzator este nevoie de analize medicale pentru a se determina natura infectiei care poate fi provocata de o bacterie/microb, un protozoar sau o ciuperca. In astfel de situatie consultatia ginecologica devine obligatorie. Multa sanatate.

| Emilian65 a răspuns:

Mergi de urgenta la un control ginecologic si vezi ce-ti recomanda medicul ginecolog sa faci.

| Felys a răspuns:

Candida

| Alcyon a răspuns:

Asta ti-o poate spune numai un medic. Nu te trata singura ca-ti poti agrava problema.