Încearcă să nu fi disperată. Când te întâlneşti cu el poartă-te natural,fii tu însăţi,fii calmă.Nu trebuie să te schimbi ca să-i fii pe plac. Dacă te place, te place pentru ceea ce eşti, nu pentru ceea ce nu eşti.Sincer povestea ta mi-a amintit şi mie de una asemănătoare care mi s-a întâmplat acum un an şi un pic
Si a fost cu succes?
Sincer nu a ieşit din seara aia. Băiatul ăla acum e fostul meu prieten dar,cum am zis,nu a ieşit din seara aia.Mi-a dat de înţeles atunci,în seara aia,că ar fi vrut să fie ceva între noi că stătea mai mult pe lângă mine dar cum amândoi am fost timizi (eu sigur sunt timidă) nu a iesit nimic atunci. Abia vara trecută,după jumătate de an,am fost cu el dar,din păcate nu a ţinut mult şi într-un fel încă mai sufăr după el,mai ales că-l văd zilnic, dar parcă încet-încet sentimentul se duce.În fine, sper ca la tine să fie mai bine şi să fii cu băiatul despre care vorbeşti
Sper si eu multumesc pentru sfaturi.:* si daca te-a facut sa suferi.inseamna ca nu te merita:* meriti ceva mai bun:*