Esti om in toata firea si ca ar trebui sa nu te mai obsedeze un gest facut in copilarie, de 2 copii curiosi.
Ti-as sugera sa le explici copiilor tai, cum sta treaba cu cucul si ce se face, ce nu se face, ca multi copilasi pe aici incep sa se masturbeze pe la 10-11 ani, fara sa aiba habar cat de rau isi pot face singuri.
Lasa gandurile de acest gen si gandeste-te cum sa o satisfaci sexual pe sotia ta.
Stai linistit man, toti baietii au facut asta in copilarie, chiar daca nu recunosc.
Faza e ca abia mai tarziu, dupa ceva timp iti dai seama daca esti atras de baieti sau nu. Evident, poti sa ai o relatie cu o fata si sa fii chiar casatorit, dar sa te bantuie ganduri din astea, pentru ca e complet normal. Si eu mai spun cateodata, "ce fain e tipul ala", chiar daca sunt baiat, spun doar o realitate, un adevar. La fel cum si fetele(unele) apreciaza alte fete. Si cred ca asta e si problema ta, aprecierea si atractia ta fata de acelasi sex se mareste, si probabil de asta incepi sa ai ganduri din astea. Dar din punctul meu de vedere este complet NORMAL.
Eu cred ca nici nu esti insurat si nici nu ai doi copii..Esti doar un simplu Labar!
Si eu am facut asta cand eram mica cu o prietena...Dar e okay acum si cea mai nasoală faza e că încă suntem prietene dar nu e panica))nici una din noi nu am amintit vreodată de ce s-a intamplat cand eram mai mici
Buna sunt doamna Ionelul!
imi poti spune ce ai simtit te-a sufocat penisul copiluli avea bube?