| Chauderitza a întrebat:

Cand eu am inceput clasele primare, pana in momentul asta, acum sunt clasa a 6-a. Am un prieten pe nume Denis. Din prima clipa, ne-am vorbit, si parinti au devenit foarte buni prieteni.La un moment dat, eu am mers in parc, si mi-a facut cunostinta cu cel mai bun prieten al lui, Alexandru. Din acel moment, lui Alexandru a inceput sa ma placa.Si eu pe el. Am stat cu el, 2 ani, ca prieteni foarte buni[Cu Alexandru]
Acum, ei s-au certat foarte rau, a ajuns foarte departe cearta lor. Iar pe mine m-a afectat foarte mult, deoacere: Daca eu stau cu Denis, Alexandru se supara, daca stau cu Alexandru se supara Denis.
Daca as putea sa ma impart in doua, as face-o. Dar, nu pot sad.
La ziua mea, i-am invitat pe amandoi. Dupa cateva ore s-au impacat. M-am bucurat enorm.
Dupa ce au plecat invitatii toti, Denis ramanea la mine peste noapte, si l-am intrebat daca ei doi chiar s-au impacat.
Mi-a zis: Nuu! Nuu! Cu "prostul" ala cum sa ma impac?!
Am ramas pur si simplu socata. crying.
Si asa a fost, am mers la Alexandru acasa, am stat, etc. Eu observand ca ei vorbesc nu au treaba. Mentionez ca Alexandru nu stie ca Denis isi bate joc in ultimul hal de el.
Si astazi, Denis a inceput sa imi spuna tot felul de lucruri despre el.
Chiar nu stiu ce sa mai fac. Alexandru imi spune lucruri despre Denis si tot asa!
Credeti-ma ca nu stiu ce sa fac. Mentionez ca noi 3 ne cunoastem de 6 -7 ani.
Chiar nu stiu ce sa mai fac, pe care sa cred.
Va rog, ajutati-ma.Nu stiu ce sa mai fac.
Tin la amandoi, in mod egal. Dar la Alexandru tin un pic mai mult!
TPU. Va rog sa imi raspundeti. Si sa stiti nu am uitat de funda. La cel mai bun raspuns, si cel mai explicit, primeste funda!
Va pup, si scuzati categoria! :* :*

1 răspuns:
| Abracadabraash a răspuns:

Uite, nu rani sentimentele, dar fa ce iti spune inima :* Mai stai putin, vezi cum se comporta amandoi, si il vei alege pe cel bun. te pupii:* Bafta *: [ si eu sunt a6a laughing ]