anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand imi masez clitorisul(Cred ca asa se spune) ma doare putin,chiar si prin pantaloni ma doare si ajung la orgasm foarte usor, daca ma masez si prin pantaloni(ajung la orgasm) si ma doare putin si dupa ma doare ceva timp...E normal sa ma doară? A fost asa mereu...

137 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Cand imi masez clitorisul(Cred ca asa se spune) " - depinde despre ce e vorba...

"E normal sa ma doară? A fost asa mereu..." - absolut!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Cam da. E un organ erectil ca un penis, pana la urma. Se umfla, se dezumfla, se umfla, se dezumfla... mai si doare uneori.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

E normal?
Ma gândeam ca am vreo problema si de asta!
Multumesc de raspuns!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

Ma doare mereu cand il masez, chiar si prin pantaloni, si cand am orgasm ma doare acolo jos, dar nu doare mult. Ma gândeam ca am vreo problema eu, dar asa e dintotdeauna sa ma doară

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Să fii iubită (și de altii, nu numai de tine)

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Hmmm... poate ar merge si o vizita la medic. Sau mai asteapta sa mai cresti un pic. happy

anonim_4396

Deci e normal sa ma doară? Nu imi trebuie iubire laughing

anonim_4396

Nici nu ma gandesc sa merg la vârsta asta.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Du-te ca nu te maninca. Poate ai totusi o problema. Eventual fa-ti cont pe un forum de-ala medical si intreaba acolo, daca ti-e jena sa mergi la medic. https://www.romedic.ro/forum

Nici unul din cei ce-au răspund nu e doctor dar chiar și așa, pot spune că dacă exagerezi, e normal

" SkyWaLkeR1 explică : Nu imi trebuie iubire " - naș-prea-crede!

anonim_4396

Chiar nu.
Adică eu cand ma masturbez imi masez clitorisul si ma doare acolo jos.
Nu exagerez! Doar si putin, chiar di prin pantaloni daca masez ma doare acolo jos, si ajung la orgasm foarte usor.

anonim_4396

Ok.
Dar nu pot sa spun ca ma deranjează, m vrut să întreb dacă e normal.

Ok, ai răspunsul/răspunsurile, spor la treabă!

anonim_4396

Deci sa inteleg ca e normal? Chiar si cand ma masez asa prin pantaloni ma doare putin, ma gandesc ca am vreo problema, nu stiu..Si in fiecare zi am o secretie abundenta, transparenta, chiar si cand nu am orgasm, dar nu miroase urat

anonim_4396

Nu o sa ma mai masturbez, mi-e cam teama, asa ca ma doare. Si eu am si ipohindrie, cine stie ce-mi trece prin cap ca am boli, ca sarcina.

Tot n-ai spus câți anișori... avem

anonim_4396

Am 14 ani...

Cool

anonim_4396

Ceee?
Deci e normal ce mi-se intampla?

Repet: Ok, ai răspunsul/răspunsurile, spor la treabă!

anonim_4396

Si acum ceva timp am avut un vis erotic, si ma durea acolo jos cand m-am trezit.
Si cred ca sunt gravida, ca de e luni încoace am avut si am toate simptomele de sarcina...

anonim_4396

Mda..Eu vreau un singur raspuns clar.
E normal? Da ori Ba.
Si prin pantaloni daca masez ma doare acolo jos, deci nu pare a fi ceva prea normal.
Si nu o sa ma mai masturbez asa, ca parca mi-e cam frica sa nu am ceva.

"am avut un vis erotic...Si cred ca sunt gravida"

așa, ca fecioara Maria?

| RAY a răspuns:

Inainte de a te masturba este bine sa fii excitata,vezi un film erotic, citesti un roman de iubire, te atingi usor mai ales sani, apoi te atingi acolo, adica e un proces, da cat traiesti inveti, uitate la clipuri cum sa masturbeaza fetele, citeste pe net, desi ai o varsta mica de 14 ani, dar e alegerea fiecaruia ce face

anonim_4396

Daaa
Si dimineata ma durea acolo jos, cand am avut visul erotic.Dar cum sa am in ultimele 3 luni toate simptomele de sarcina: greturi matinale (cam 2 luni ),sani mariti si ma inteapa aproape in fiecare zi, secretie vaginala abundenta in fiecare zi, durere de cap in fiecare zi, durere de spate, durere de gingii, burta mare si rotundă, si eu sunt slabă.
Poate de pe prosop sau din cada? Nu se poate? crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Dar ma doareee, si cand masez prin pantaloni ma doare acolo jos, si ajung la orgasm foarte usor si ma doare acolo jos..Nu introduc degetul!

Da, și fecioara imaculata tot de pe prosop sau cadă...

anonim_4396

Nu e amuzant.
Eu de 3 luni sunt stresata si parca nu mai sunt eu, în fiecare zi pățesc cate ceva.
Plâng aproape in fiecare zi, poate am ipohindrie, deși nu cred.
Simptomele astea totusi au un motiv

Spune-i mamiței tale care-i problema, e primul om care te poate ajuta, real

anonim_4396

Poate bănuiește ceva ca am avut contact cu un băiat.Dar nu am avutcrying
Chiar credeti ca nu as putea fi gravuda cu asemenea simptome? Ia spune ca ma inteapa sanii ca se dezvolta, ca sunt la pubertate, ca ma doare spatele ca stau cososata, ca ma doare capul ca trebuie sa-mi vina.Dar nu ma ajutaaacrying
Poate e ceva psihic, nu stiu crying