anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand imi masez clitorisul(Cred ca asa se spune) ma doare putin,chiar si prin pantaloni ma doare si ajung la orgasm foarte usor, daca ma masez si prin pantaloni(ajung la orgasm) si ma doare putin si dupa ma doare ceva timp...E normal sa ma doară? A fost asa mereu...

137 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Inainte de a te masturba este bine sa fii excitata,vezi un film erotic, citesti un roman de iubire, te atingi usor mai ales sani, apoi te atingi acolo, adica e un proces, da cat traiesti inveti, uitate la clipuri cum sa masturbeaza fetele, citeste pe net, desi ai o varsta mica de 14 ani, dar e alegerea fiecaruia ce face

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Dar ma doareee, si cand masez prin pantaloni ma doare acolo jos, si ajung la orgasm foarte usor si ma doare acolo jos..Nu introduc degetul!

| sierra1 a răspuns:

"Cand imi masez clitorisul(Cred ca asa se spune) " - depinde despre ce e vorba...

"E normal sa ma doară? A fost asa mereu..." - absolut!

| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

E normal?
Ma gândeam ca am vreo problema si de asta!
Multumesc de raspuns!

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Să fii iubită (și de altii, nu numai de tine)

Deci e normal sa ma doară? Nu imi trebuie iubire laughing

Nici unul din cei ce-au răspund nu e doctor dar chiar și așa, pot spune că dacă exagerezi, e normal

" SkyWaLkeR1 explică : Nu imi trebuie iubire " - naș-prea-crede!

Chiar nu.
Adică eu cand ma masturbez imi masez clitorisul si ma doare acolo jos.
Nu exagerez! Doar si putin, chiar di prin pantaloni daca masez ma doare acolo jos, si ajung la orgasm foarte usor.

Ok, ai răspunsul/răspunsurile, spor la treabă!

Deci sa inteleg ca e normal? Chiar si cand ma masez asa prin pantaloni ma doare putin, ma gandesc ca am vreo problema, nu stiu..Si in fiecare zi am o secretie abundenta, transparenta, chiar si cand nu am orgasm, dar nu miroase urat

Nu o sa ma mai masturbez, mi-e cam teama, asa ca ma doare. Si eu am si ipohindrie, cine stie ce-mi trece prin cap ca am boli, ca sarcina.

Tot n-ai spus câți anișori... avem

Am 14 ani...

Cool

Ceee?
Deci e normal ce mi-se intampla?

Repet: Ok, ai răspunsul/răspunsurile, spor la treabă!

Si acum ceva timp am avut un vis erotic, si ma durea acolo jos cand m-am trezit.
Si cred ca sunt gravida, ca de e luni încoace am avut si am toate simptomele de sarcina...

Mda..Eu vreau un singur raspuns clar.
E normal? Da ori Ba.
Si prin pantaloni daca masez ma doare acolo jos, deci nu pare a fi ceva prea normal.
Si nu o sa ma mai masturbez asa, ca parca mi-e cam frica sa nu am ceva.

"am avut un vis erotic...Si cred ca sunt gravida"

așa, ca fecioara Maria?

Daaa
Si dimineata ma durea acolo jos, cand am avut visul erotic.Dar cum sa am in ultimele 3 luni toate simptomele de sarcina: greturi matinale (cam 2 luni ),sani mariti si ma inteapa aproape in fiecare zi, secretie vaginala abundenta in fiecare zi, durere de cap in fiecare zi, durere de spate, durere de gingii, burta mare si rotundă, si eu sunt slabă.
Poate de pe prosop sau din cada? Nu se poate? crying

Da, și fecioara imaculata tot de pe prosop sau cadă...

Nu e amuzant.
Eu de 3 luni sunt stresata si parca nu mai sunt eu, în fiecare zi pățesc cate ceva.
Plâng aproape in fiecare zi, poate am ipohindrie, deși nu cred.
Simptomele astea totusi au un motiv

Spune-i mamiței tale care-i problema, e primul om care te poate ajuta, real

Poate bănuiește ceva ca am avut contact cu un băiat.Dar nu am avutcrying
Chiar credeti ca nu as putea fi gravuda cu asemenea simptome? Ia spune ca ma inteapa sanii ca se dezvolta, ca sunt la pubertate, ca ma doare spatele ca stau cososata, ca ma doare capul ca trebuie sa-mi vina.Dar nu ma ajutaaacrying
Poate e ceva psihic, nu stiu crying

| Justme79 a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna nu vreau sa crezi ca te judec sau incerc sa iti dau lectii de viata dar cel mai bine eu zic parerea mea este sa te opresti in a te mai masturba pentru ca iti poti face singura rau mai ales daca spui ca te si doare si ai nu stiu ce simptome... apoi daca stii sigur ca nu ai avut niciodata contact sexual cu nici un baiat nu ai de ce sa iti faci griji ca esti insarcinata, este doar posibil ca se apropie sa iti vina menstruatia si nimic mai mult asa ca ai grija de ceea ce faci si cum!

| anonim_4396 explică (pentru Justme79):

Menstruatia trebuie sa vina pe 21
Nu am avut contact
Ma tem ca am simptomele sarcinii
Nu o sa ma mai masturbez

Este normal stai linistita ca si mie mi se mai intamapla uneori sa am aceleasi simptome deci nu iti fa griji... sper sa fi un pic cu capul pe umeri si sa nu iti incepi inca viata sexuala de la varsta asta ai timp destul sa o faci si nu ai nimic de pierdut crede-ma tongue

Dar de 3 luni încoace am avut toate simptomele de sarcina...
Nu vreau sa imi incep viata sexuală, nu am nici iubit rolling on the floor

| Mosotti a răspuns (pentru Justme79):

Da, acum ca o doare ar fi bine temporar sa se opreasca din masturbare, dar na, ii place si aia e, mai ales acu cand e zapacita de problemele astea, mai are si ea putina placere, daca o face sa o faca putin mai fin, frecari mai incete si mai neapasatoare.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti sa o faci dar mai lejer, mai putin apasator si mai lente miscarile, ca te inteleg ca iti place, daca te doar si asa, e ca alina, mai bine opresti o perioada.

| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Nu e nicio plăcere
Nu o sa ma mai masturbez
Acum cred ca am cancer de piele, daca vreti sa ma ajutati cititi va rog ultima mea intrebare! + mai adaug la acea intrebare ca ma mănâncă si pe burta, pe coastele alea si parca am arsuri.

Nici nu o frec tare.

Fa cum iti place doar sa nu te mai doara.

Pai cum nu e placere, atunci de ce o faci! Nu sa ai orgasm sa-ti placa?!

Pai ma doare mereu cand ma mastrubez

Imi place, dar ma doare

Acum mă mănâncă pe lângă labii in zona intimă, si sunt rosie acolo. Oare de la ce? crying

Daca iti place fa-o asa mai fin, nu stiu,. Nu se stie de la ce, si nimeni de aici nu poate sti.

Hmmm curios și totuși te masturbezi asta înseamnă că îți dorești. ..Eu la vârsta ta încă mă jucam cu copii afară și nu știam nici măcar ce înseamnă sa fac așa ceva în fine nu are importanță eu cred ca cel mai indicat este sa vorbești cu mama ta aici nimeni nu te poate ajuta concret cu ceva anume trebuie luat in calcul, ca fiecare avem organismul diferit!

| Justme79 a răspuns (pentru Mosotti):

Eu o sa mor de ciuda laughing) că nu am făcut așa ceva de mic copil nu știu mi se pare ciudat sincer sa auzi în ziua de azi copii sa spună cum și în ce fel se masturbează...

Pai de ce n-ai facut? Eu primul orgasm l-am avut la 6 ani, apoi mi-a cam placut si am continuat, ai pierdut ani de placere, faptul ca nu ai facut, nu e nici o bravura.

De ce sa fie ciudat ca, copiii o zic? F bine ca s-au mai deschis in educatie, au devenit mai deschisi, bravo lor ca zic si ca fac ceva placut. Prosti ar fi sa nu faca, sa nu faca rele adica baut in exces, fumat, droguri, neinvatat, comportament urat, in rest e foarte bine. Sa nu faca sex neprotejat, astea sa nu faca.

Lumea mai evolueaza draga, nu stiu de ce la astia mai in varsta li se pare ciudat ce fac tinerii doar ca-s altfel ca ei dar in sens pozitiv, uite eu am 42 ani dar nu ma mir, chiar ma bucur si mi se pare mult mai okey cum sunt copiii acum.
Auzeam o fosta colega de liceu "vaaai draga am vazut doi ca se pupa la 13 ani", si eu "si ce draga, ce se bat sau isi dau foc? Se simt si ei bine, doar daca o vor face, sa o faca protejat".
In occident o fac si nu se mai intampla nimic, dar vrem noi sa ramanem acum 50 ani in gandire.

Nu o mai fac deloc, nu ca mai fin

Nu ii spun mamei ca ma masturbez, nu o sa ma mai masturbez si aia este.m

Pai nu spune mamei ca faci asta decat daca stii ca ai una ca mine asa mai open mind, si nici nu e important sa ii zici ei de fapt, important e sa nu te mai doara pe tine, deci vezi cum faci, ori faci in limita durerii, ori un timp nu mai faci pana se rezolva. Daca nu simti excitatie asa mai sus care te agita putin si care nu te lasa pana nu faci, e ok, poti sa nu mai faci un timp, dupa ce se rezolva, faci din nou.

M-am lăsat o perioadă, dar tot ma durea duoa ceva timp cand ma masturbam..Simt,incep sa tremur cand am orgasm si curge o secretie transparentă, dar ma doare acolo jos.Nu ma mai masturbez si nu ii spun mamei.

Nu,nu sunt dependentă sa ma excit, nu mai fac deloc.Acum ma mănâncă în zona intimă, oare am o iritatie sau ceva?

Salut in primul rand sa stii ca glumeam iti dai seama ca nu m-asi fi masturbat la 14 anii si nici posibil alta data varsta mult mai mica, in fine nu conteaza acest aspect partea proasta este ca eu inca sunt uimita ca de la o varsta asa micuta sa faci asa ceva in conditiile in care iti poti face rau fara sa iti dai seama ...gen o fata tot asa micuta de varsta spunea ca s-a masturbat cu markerul in asa mod ca a sangerat si ca acum o doare, in cazul acesta ti se pare normal ...ma repet nu am nimic cu nimeni fiecare face ce vrea dar eu una nu pot concepe ca fete inca minore si micute de varsta sa se gandeasca la sex de la 14 anii!

Nu imi introduc obiecte, niciodată nu am facut asta! Doar imi masez clitorisul(sper ca asa se scrie), dar nici nu o sa o mai fac.
E adevărat că dacă te speli vu apa calduta acolo jos faci hemoragie? Sau doar la menstrustie e valabilă chestia asta?

Pai si daca erai sa zic dependenta, nu era rau, ca era ceva bun, iar ca sa se excite omul nu e vb de dependenta, apare si din prima data dinainte de prima masturbare, ca de acolo apare cerinta, si alteori se descopera pur si simplu, in absenta excitatiei o face si are orgasm si ii va place.
Toti dorim din nou ceva ce e bun, nu? Vrem sa repetam, nu e rau deloc la o adica, chestii rele sa nu facem.

Dar lasa-o mai jos acum pana trec astea.

Zici "iti dai seama ca nu m-as fi", ca si cum era rau daca ai fi facut asta la 14 ani. N-ai descoperit in mod natural, ca faceai.
Asta cu markerul si altele, e o prostie, normal, eu ziceam de cum se face clasic cu degetele si atat. De aia si trebuie sa fie educatie sexuala in scoli, ca unii nici sa si-o faca singuri nu stiu.
Tin minte ca una si-a bagat un bec putin cald in vagin si ala s-a spart acolo, a ajuns la spital, alta a bagat sapunu si a ramas acolo.
Dar nu e vb de asta, tu te mirai cum de copiii sunt asa deschisi si ca fac ce fac, ca si conceptie, ziceai.

Dar de ce nu poti concepe ca fete de 14 ani sa se gandeasca la sex? Doar ca nu era asa pe vremea ta? E ceva placut, de ce nu s-ar gandi la ceva placut, printre altele treburi placute?!
Lasa asta cu mincute, ca acum multe la 13 ani zici ca au 17!

Nu uita si altceva, mancarea hormonata si altele, au facut ca sa ne dezvoltam mai repede ca acum 30 ani! Si deci dorintele apar mai devreme. Eu in 1991 aveam 13 ani, normal ca nu auzeam ca o fata din clasa 7-a sa aiba gagic, dar erau copile, se vedea ca nu sunt femei inca, nu aveau nevoi inca.
E exact cum acum la 11 ani nu se gandesc la sex! Peste 30 ani posibil sa se gandeasca si la 11 ani daca dezvoltarea se grabeste mai tare.
Si cand simti, aia e! Trebuie.
Acum cam de la min 13 ani incep iubirile, atractiile. In liceu 1992-1996 incepeau de pe la 14 ani si un pic, deci departe sa stii ca nu e! Nu stiu cati ani ai, dar pe vremea mea era doar cu 1, 5 ani mai tarziu ca acum, varsta minima de inceput.

Ce sa treaca? Eu nu sunt dependentă si nu o sa ma mai masturbez

Buna nu conteaza varsta mea si nici perioada in care eu eram copil ca iti spun sigur nu asi fi facut cu siguranta asa ceva deoarece nu exista in mintea decat joaca, scoala si da uneori voiam un prieten dar nu cu gandul sa intretin relatii sexuale se mai intampla sa imi placa de cate un baiat ca orice fata normala de anii mei si cam atat oricum fiecare avem pareri diferite catusi de putin apropiate dar nu asta conteaza!

Buna nu este adevarat e normal sa te speli cu apa calduta dar nu faci hemoragie, si in perioada menstruatie este recomandat sa nu te speli cu apa foarte fierbinte acum nu stiu ce si cum este exact cum am mai spus organismul fiecareia este diferit si reactioneaza intr-un anumit fel de exemplu mie imi place cu apa putin mai fierbinte deoarece sunt momente cand ma doare mijlocul si atunci stau putin sub apa fierbinte tongue

Pai si daca te-ai m ai masturba ce? Nu e problema, o zici ca si cum a fost rau ca ai facut-o, nu.
Am zis sa treaca nebunia asta cu bolile, durerile, arsurile, sa te linistesti.

E clar, nu simteai nevoia, e ce ziceam eu cred. Alimentatia era altfel. Nici eu poate nu stiam daca nu accidental la varsta aia aveam, apoi normal ca mi-a placut si mai voiam.
Dar tu daca nu simteai nimic, nici nu iti zisese nimeni sa incerci ca apoi sa simti, e normal ca nu te gandeai.

Dar acum sunt doua chestii, pe langa dezvoltarea aia mai rapida care da nevoi, si daca nu simte, vede, aude peste tot si testeaza, si apoi vede ca ii place, si face.
Desi poate sa nu fie neaparat dezvoltarea mai rapida, orgasm poate sa aiba si la 10 ani, daca aude undeva, si probeaza, merge, am carti din anii 30 cand ziceau ca fete si la 7 ani o faceau, deci ce sa ma mai mire.
Adica s-ar putea sa nu simti nevoia neaparat, dar dupa ce vezi ca e bine, repeti.
Daca traiai in era asta cine stie cum era, cu net si toate informatiile la nas.

O treacă cand nasc..Am văzut că se cunosc super bine venele albastre si pe areola si pe san, si ma doare azi din nou capul si dimineata am avut arsuri in gat, si am par pe burta si pe sani.

Bine,ca eu cand am dat cu apa ma cam ustura acolo si am zis sa nu fac hemoragie, dar nu am nimic=]]

Drăguța e posibil sa ai vreo infecție mai ales daca zici ca te ustură iar în cazul în care te ai masturbat mai des tu fiind încă virgina e normal că pielea acolo e mai sensibila și se mai poate irita sfatul meu este să încetezi o perioada...

E, o sa-i treaca de la sine cam tot, o sa vezi, are o furtuna hormonala ca na e la 14 ani, s-a mai ravasit corpul, are si anxietate care-i da ipohondrie. Tu nu vezi ce speriata e?
Eu am trecut prin ce trece ea si stiu cum e.

crying
Ma si mănâncă acolo jos si sunt mai rosie, oare e de la masturbat? Dar niciodată nu mi-am introdus ceva crying

crying broken heart
Ati citit ce simptome mai am? crying
Da, furtuna hormorala care da arsuri, greata(si greata mi-a trecut pe la 13 saptamani de sarcina,când trece si la o gravida),arsuri in gat,dureri de cap in fiecare zi,dureri de burta,dureri de gingii, dureri de spate, par pe burta si sani, acnee, sani mariti si ma inteapa in fiecare zi...

Am citit dar nu conteaza, situatia e aceiasi! Nu avem ce-ti face. La medic nu te duci si am inteles, iti respect decizia, deci ce sa zic si eu si ceilalti?

Cum? Adică chiar credeti ca nu sunt gravida? Eu sincer daca nu imi venea menstrustia credeam 100% ca sunt gravida, dar daca imi vine menstruatia(cum vine ciudat de cand cu simptome ) macar mai am 1% sa nu cred ca sunt gravida. crying
Acum mă mănâncă în zona intimă și sunt rosie, ce e oare? =(

Mică și dilie laughing) că nu știu cum să îți mai spun sincer happy de unde vrei sa știu eu atâtea lucrurisad ți am zis ce știu din ceea ce am mai citit sau documentat ceea ce te sfătuiesc să o faci și tu că îți va prinde bine... încerca și ia-ți niște ceai de galbenele și te speli puțin acolo jos după chiar și o crema ar fi indicat după aceea mai mult sincer nu sunt in măsură să îți spun!

Bine,m-am spălat dar tot ma mânca, ma dau cu Cutaden

Deci intra pe net și scrie cu litere mari Mâncărimi vaginale exterior-interior că tu trebuie sa ști cum este aceea mâncărime și vezi care sunt cauzele și ce anume trebuie să faci happy

Si dispare aia si ii apare alta problema!

Nu știu ce anume să o învăț nu am cunoștințe medicale din puținul pe care îl știu i-am zis mai departe trebuie să se descurce era cel mai bine daca vorbea cu mama iei dar nu există încredere și în plus este aiurea să știe că se masturbeaza laughing)

Degeaba zici orice, ca situatia nu se schimba, probleme are, noi nu suntem medici sa zicem exact, la medic nu se duce, aia este. Nu stiu de ce e aiurea sa stie mama ei ca se masturbeaza! E ceva normal face parte din viata noastra, placut, nu face rau, asta chiar e benefic pe viitor, sa nu stai cu orice prost doar pentru o nevoie sexuala, selectivitatea urca mult.
Asta am zis si la barbati de fapt, ca si acolo ar face la fel, sa urce mult selectivitatea.
Era aiurea sa afle mama ei ca s-ar droga doamne fereste.
Nu zic ca trebuie neapara sa stie de masturbare, zic daca ar sti asa intamplator.

Cu mama ei a mai vb de nodulii aia de la sini care erau mariti, si i-a zis ca sunt de la faptul ca vine menstruatia, si apoi au dat inapoi.

Bine crying
Dar nu cred ca am candida crying

crying tot am nodulii
Nu are rost sa ii zic ca ma masturbez, adică nu ma masturbez chiar asa, doar imi masez clitorisul...
crying
Oare maine ce o sa mai am? crying

Nu are rost sa ii zic ca ma masturbez, simptomele pe care le Am nu sunt ca ma masturbez.I-am spus de celelalte probleme

Corect, nu are sens sa ii zic ca te masturbezi, e inutil sa zici.

Stiu,oricum nu o sa ma mai masturbez. Oricum o făcea si răruț, si ma durea, dar nu o sa ma mai masturbez, chiar dacă imi masam doar clitorisul

Da, faci cum doresti, totul e sa iti treaca problemele astea, ca asta e important acum.

Nu prea cred ca o sa-mi treaca, dar in fine.

Aia e, ca, crezi ca nu, ce sa facem, mergem inainte si daca trece si daca nu.

Acum am văzut că am o biluta in spatele capului, o simt cabd dau cu manacrying
Mda..eu pana nu trec simptomele tot cred ca sunt gravida, si am burta mare si rotundă. crying

Pai crezi, aia e, ce sa zic? Degeaba te agiti ca e tot una, faptele exista, bine, stiu ca te agiti fara sa vrei, ziceam doar ca idee.

crying chiar credeti ca nu sunt gravida? Parca doar cand ma gandesc ca sunt gravida mai apare un simptom cryingacum cand vad ca am un simptom, că-i pe Google si cred ca am diferite boli, si cand ma gandesc chiar imi apar simptome crying a-si vrea ză merg la un psiholog, sa imi revin

Pai mergi sa iti ia ala banii degeaba! Si ala ce crezi ca face? Sta de vorba cum stam si noi cu tine, o sa zica sa te gandesti la altceva, sa faci altceva sa uiti de teama asta, o sa zica ca prea te focusezi pe asta si nu e bine, o sa zica sa vedem de unde vin fricile astea si ca e mult de lucrat, si asa ia 150 lei pe ora si isi ia de toate pe banii tai aiurea.
Sau daca e un psiholog bun, poate sa te trimita la medic cum te-am trimis eu, dar tu oricum nu te duci, deci e tot una.

Mda... crying
Ma uit asa la burta si e umflata si e umflata mai mult in partea de jos, eu fiind slabă ai cu burta aia zici ca nasc acum crying chiar mi-e frică!

Ti-e frica, trece, aia e, n-a murit nimeni de frica.

Dar de ce am burta asaaaa? Se leagacrying
Din 18 Martie au apărut primele simptome(de sarcina) si am si burta mare si rotundă și mai nou simt furnicaturi.
Eu cred ca va muri cineva de frica.

| mihai69 a răspuns:

Dacă e o durere suportabilă, cel mai probabil e ceva normal pentru că mă tem că (încă) nu știi cum să te masturbezi corect.
Sfat: mergi în baie, intră în cadă și pune jetul de apă de la duș acolo. Vei simți plăcerea și aproape sigur fără vreo durere.
Semnele menționate de tine mai devreme ar putea fi de la o sarcină, dar dacă nu a ajuns niciun strop de spermă proaspătă măcar pe labiile tale sau în vagin, NU ai cum să fii gravidă și înseamnă că sunt simple simptome de dismenoree și / sau alte probleme gastrice.
Masturbarea este ceva perfect normal dacă ai grijă s-o faci respectând măsurile de igienă intimă.
Spor! și să știi că poți vorbi cu părinții, nu te vor mânca. Sau dacă nu ai curaj, măcar cu un medic. Vei putea astfel să afli mai multe despre ceea ce nu înțelegi, de la o persoană calificată.

| anonim_4396 explică (pentru mihai69):

Se poate sa raman gravida asa:
-1 a ejeculat in prosop și eu m-am sters in zona intimă
-2 a ejeculat in cada si am intrat in ea?

E o durere suportabila, ma masez prin pantaloni.

Si e normal sa-mi curgă ceva la orgasm?

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Niciodată. (de curiozitate: cine naiba crezi că ejaculează în prosop dacă e la baie?!?)

Absolut normal.

Mda...
Imi e frica ca am simptome broken heart

E ceva lipicios si transparent, si imi curge de fiecare dată când am orgasm.Mie imi mai curge ceva transparent si cand nu am orgasm, am inteles ca poate fi de la ovulatie.

Si daca ejeculeaza in prosop?
Odată am avut vise erotice si ma durea acolo jos. crying
Am visat prin februarie de cand am inceput sa cred ca sunt gravida...

Da, poate fi mucus cervical.

La tine totul e mai mult în mintea ta, nu în corp.winking
Relaxează-te! și bucură-te de sexualitatea pe care o descoperi, dar fii responsabilă!

Dar asa in fiecare zi? Câteodată e lipicios, câteodată altfel...Si curge mult

Nu o sa ma mai masturbez ca ma doare.
Simptomele eu chiar le simt.Dar cu visul erotic? Nu era in mintea mea, eu chiar simțeam cum ma doare acolo jos, ca in vis.

Ăsta e corpul tău, obișnuiește-te cu noile funcții!

Mda

Noile functii au apărut odata cu toate simptomele sarcinii

Dacă o să încerci metoda cu jetul de apă, o să vezi că nu doare.
La visul erotic te-ai excitat (da! se întâmplă chiar și când visăm!) și din cauza erecției (pentru că și clitorisul e un organ erectil) a apărut senzația de „durere".

big grin stai „chill", nu ai cum să fii gravidă!

Poate crying

Sigur, nu „poate"!winking

De 3 luni cred ca sunt gravida, plâng aproape in fiecare zi si am incercat tot felul de metode sa ma liniștesc, dar nu pot crying ma gandesc mereu la asta...

Cuvântul cheie este „CRED"; încetează cu scenariile, eventual mergi la medic și o să vezi că totul e ok. E firesc să treci prin astfel de faze la debutul pubertății.

Poate aia cu visul si durerea crying
Am visat ca făceam dragoste cu un manechin care avea dick si pe mine chiar ma durea cand mi-o baga...Ma durea in realitate si simțeam asta, părea asa real visul

Ce faze?
Mi-am facut si analize si am luat niste vitamine, dar stresul nu imi trece, eu tot cred ca sunt gravida.
Sau mai bine spus Sunt gravida...

Fazele devenirii tale din fată în femeie.
Gravidă SIGUR NU ești, doar speriată de „bombe".

Nu sunt bombe! In fiecare zi trebuie sa am un simptom, sa pățesc cate ceva.
Si simptomele de sarcina? Mda.

Lasa ma ca aia e treci si prin astea, nu conteaza, altii au trecut prin chestii mai rele si n-au mai murit, si le-a avut toata viata, la tine vor trece curand, curand poate fi si cateva luni. Ca oricum nu ai ce face altceva, nu exista alta solutie decat sa treci prin.
Si cand te masezi in cat timp ajungi la final? Ca daca e inflamat ar trebui teoretic sa ajungi mai usor cum zici, cate minute dureaza?
Si sa mai ziceti voi femeile ca fara iubire nu prea puteti face sex, ca uite, fara iubire merge.

Ajung usor, în 3 minte cam asa

Cateva luni...Deja am de 3 luni, cât mai durează?

Aha, ajungi in 3 minute, e okey, macar mai te simti si tu bine dracu. Pai poate mai dura, ce daca e de 3 luni trebuie neaparat sa se opreasca?! Nimeni nu stie cat mai dureaza, poate dura 2 sapt sau 3 luni. Nu stim.

crying
Ma tem, imi curge in fiecare zi ceva transparent, si nu e de la orgasm...Nu miroase urat.
Nu ma simt nici atunci bine, ca ma doare putin.

Ajung in 3 minute si daca ma masez prin pantaloni, dar ma doare...
Si am avut un vis erotic cu un manechin cu dick si dimineata cand m-am trezit ma durea acolo jos, si ma durea si in timpul visului erotic, ca simțeam. Vidul a fost prin martie/februarie de cand cred ca am ramas gravida.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Cam da. E un organ erectil ca un penis, pana la urma. Se umfla, se dezumfla, se umfla, se dezumfla... mai si doare uneori.

| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

Ma doare mereu cand il masez, chiar si prin pantaloni, si cand am orgasm ma doare acolo jos, dar nu doare mult. Ma gândeam ca am vreo problema eu, dar asa e dintotdeauna sa ma doară

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Hmmm... poate ar merge si o vizita la medic. Sau mai asteapta sa mai cresti un pic. happy

Nici nu ma gandesc sa merg la vârsta asta.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Du-te ca nu te maninca. Poate ai totusi o problema. Eventual fa-ti cont pe un forum de-ala medical si intreaba acolo, daca ti-e jena sa mergi la medic. https://www.romedic.ro/forum

Ok.
Dar nu pot sa spun ca ma deranjează, m vrut să întreb dacă e normal.

| Mosotti a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

N-are mai nimic, face parte din ipohondria ei actuala.

Da,da ipohindria...

Ipohindria are raspunsul la toate simptomele sarcinii...

| Sofer a răspuns:

Spune-i mamei tale de problema. O sa înțeleagă și o sa te ajute, doar nu o sa de cu pietre în tine ca ai făcut asta.

| anonim_4396 explică (pentru Sofer):

Imi e rusine!

| Tudose_Alexandru_Bogdan_1977 a răspuns:

Cat de des te masturbezi? Si cum o Faci?

| anonim_4396 explică (pentru Tudose_Alexandru_Bogdan_1977):

Odată la 2 zile
Imi masez clitorisul, si chiar si cand il masez prin pantaloni ma doare acolo jos.

| Tudose_Alexandru_Bogdan_1977 a răspuns (pentru anonim_4396):

Incearca sa nu apesi direct pe el. incerca sa il masezi pe laterale

Nu stiu daca apas direct pe, eu doar ma masez acolo, si mereu ma doare, chiar si cand na masez prin pantaloni

Poate se freaca pantalonii si de asta.Te ustura sau te doare pur si simplu?

Parca ma ustura si doare in acelasi timp, oricum nu o sa ma mai masturbez, parca mi-e frică.

Cu pantaloni e riscant, zona de acolo e foarte sensibila.Pantalonii contin si coloranti la care poti sa ai reactii alergice.Ai incercat fara sa vezi cum e?

Nu.Dar parca nu mai vreau sa mai fac, parca mi-e frica ca din nou ma va durea.

Nu