Odată la 2 zile
Imi masez clitorisul, si chiar si cand il masez prin pantaloni ma doare acolo jos.
Incearca sa nu apesi direct pe el. incerca sa il masezi pe laterale
Nu stiu daca apas direct pe, eu doar ma masez acolo, si mereu ma doare, chiar si cand na masez prin pantaloni
Poate se freaca pantalonii si de asta.Te ustura sau te doare pur si simplu?
Parca ma ustura si doare in acelasi timp, oricum nu o sa ma mai masturbez, parca mi-e frică.
Cu pantaloni e riscant, zona de acolo e foarte sensibila.Pantalonii contin si coloranti la care poti sa ai reactii alergice.Ai incercat fara sa vezi cum e?
Nu.Dar parca nu mai vreau sa mai fac, parca mi-e frica ca din nou ma va durea.
Spune-i mamei tale de problema. O sa înțeleagă și o sa te ajute, doar nu o sa de cu pietre în tine ca ai făcut asta.
Dacă e o durere suportabilă, cel mai probabil e ceva normal pentru că mă tem că (încă) nu știi cum să te masturbezi corect.
Sfat: mergi în baie, intră în cadă și pune jetul de apă de la duș acolo. Vei simți plăcerea și aproape sigur fără vreo durere.
Semnele menționate de tine mai devreme ar putea fi de la o sarcină, dar dacă nu a ajuns niciun strop de spermă proaspătă măcar pe labiile tale sau în vagin, NU ai cum să fii gravidă și înseamnă că sunt simple simptome de dismenoree și / sau alte probleme gastrice.
Masturbarea este ceva perfect normal dacă ai grijă s-o faci respectând măsurile de igienă intimă.
Spor! și să știi că poți vorbi cu părinții, nu te vor mânca. Sau dacă nu ai curaj, măcar cu un medic. Vei putea astfel să afli mai multe despre ceea ce nu înțelegi, de la o persoană calificată.
Se poate sa raman gravida asa:
-1 a ejeculat in prosop și eu m-am sters in zona intimă
-2 a ejeculat in cada si am intrat in ea?
Niciodată. (de curiozitate: cine naiba crezi că ejaculează în prosop dacă e la baie?!?)
E ceva lipicios si transparent, si imi curge de fiecare dată când am orgasm.Mie imi mai curge ceva transparent si cand nu am orgasm, am inteles ca poate fi de la ovulatie.
Si daca ejeculeaza in prosop?
Odată am avut vise erotice si ma durea acolo jos.
Am visat prin februarie de cand am inceput sa cred ca sunt gravida...
La tine totul e mai mult în mintea ta, nu în corp.
Relaxează-te! și bucură-te de sexualitatea pe care o descoperi, dar fii responsabilă!
Dar asa in fiecare zi? Câteodată e lipicios, câteodată altfel...Si curge mult
Nu o sa ma mai masturbez ca ma doare.
Simptomele eu chiar le simt.Dar cu visul erotic? Nu era in mintea mea, eu chiar simțeam cum ma doare acolo jos, ca in vis.
Dacă o să încerci metoda cu jetul de apă, o să vezi că nu doare.
La visul erotic te-ai excitat (da! se întâmplă chiar și când visăm!) și din cauza erecției (pentru că și clitorisul e un organ erectil) a apărut senzația de „durere".
George0197 întreabă: