De 3 luni cred ca sunt gravida, plâng aproape in fiecare zi si am incercat tot felul de metode sa ma liniștesc, dar nu pot ma gandesc mereu la asta...
Cuvântul cheie este „CRED"; încetează cu scenariile, eventual mergi la medic și o să vezi că totul e ok. E firesc să treci prin astfel de faze la debutul pubertății.
Poate aia cu visul si durerea
Am visat ca făceam dragoste cu un manechin care avea dick si pe mine chiar ma durea cand mi-o baga...Ma durea in realitate si simțeam asta, părea asa real visul
Ce faze?
Mi-am facut si analize si am luat niste vitamine, dar stresul nu imi trece, eu tot cred ca sunt gravida.
Sau mai bine spus Sunt gravida...
Fazele devenirii tale din fată în femeie.
Gravidă SIGUR NU ești, doar speriată de „bombe".
Nu sunt bombe! In fiecare zi trebuie sa am un simptom, sa pățesc cate ceva.
Si simptomele de sarcina? Mda.
Lasa ma ca aia e treci si prin astea, nu conteaza, altii au trecut prin chestii mai rele si n-au mai murit, si le-a avut toata viata, la tine vor trece curand, curand poate fi si cateva luni. Ca oricum nu ai ce face altceva, nu exista alta solutie decat sa treci prin.
Si cand te masezi in cat timp ajungi la final? Ca daca e inflamat ar trebui teoretic sa ajungi mai usor cum zici, cate minute dureaza?
Si sa mai ziceti voi femeile ca fara iubire nu prea puteti face sex, ca uite, fara iubire merge.
Aha, ajungi in 3 minute, e okey, macar mai te simti si tu bine dracu. Pai poate mai dura, ce daca e de 3 luni trebuie neaparat sa se opreasca?! Nimeni nu stie cat mai dureaza, poate dura 2 sapt sau 3 luni. Nu stim.
Ma tem, imi curge in fiecare zi ceva transparent, si nu e de la orgasm...Nu miroase urat.
Nu ma simt nici atunci bine, ca ma doare putin.
Ajung in 3 minute si daca ma masez prin pantaloni, dar ma doare...
Si am avut un vis erotic cu un manechin cu dick si dimineata cand m-am trezit ma durea acolo jos, si ma durea si in timpul visului erotic, ca simțeam. Vidul a fost prin martie/februarie de cand cred ca am ramas gravida.
Buna nu vreau sa crezi ca te judec sau incerc sa iti dau lectii de viata dar cel mai bine eu zic parerea mea este sa te opresti in a te mai masturba pentru ca iti poti face singura rau mai ales daca spui ca te si doare si ai nu stiu ce simptome... apoi daca stii sigur ca nu ai avut niciodata contact sexual cu nici un baiat nu ai de ce sa iti faci griji ca esti insarcinata, este doar posibil ca se apropie sa iti vina menstruatia si nimic mai mult asa ca ai grija de ceea ce faci si cum!
Menstruatia trebuie sa vina pe 21
Nu am avut contact
Ma tem ca am simptomele sarcinii
Nu o sa ma mai masturbez
Este normal stai linistita ca si mie mi se mai intamapla uneori sa am aceleasi simptome deci nu iti fa griji... sper sa fi un pic cu capul pe umeri si sa nu iti incepi inca viata sexuala de la varsta asta ai timp destul sa o faci si nu ai nimic de pierdut crede-ma
Dar de 3 luni încoace am avut toate simptomele de sarcina...
Nu vreau sa imi incep viata sexuală, nu am nici iubit
Poti sa o faci dar mai lejer, mai putin apasator si mai lente miscarile, ca te inteleg ca iti place, daca te doar si asa, e ca alina, mai bine opresti o perioada.
Nu e nicio plăcere
Nu o sa ma mai masturbez
Acum cred ca am cancer de piele, daca vreti sa ma ajutati cititi va rog ultima mea intrebare! + mai adaug la acea intrebare ca ma mănâncă si pe burta, pe coastele alea si parca am arsuri.
Pai cum nu e placere, atunci de ce o faci! Nu sa ai orgasm sa-ti placa?!
Acum mă mănâncă pe lângă labii in zona intimă, si sunt rosie acolo. Oare de la ce?
George0197 întreabă: