anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand imi masez clitorisul(Cred ca asa se spune) ma doare putin,chiar si prin pantaloni ma doare si ajung la orgasm foarte usor, daca ma masez si prin pantaloni(ajung la orgasm) si ma doare putin si dupa ma doare ceva timp...E normal sa ma doară? A fost asa mereu...

137 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca iti place fa-o asa mai fin, nu stiu,. Nu se stie de la ce, si nimeni de aici nu poate sti.

| Justme79 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hmmm curios și totuși te masturbezi asta înseamnă că îți dorești. ..Eu la vârsta ta încă mă jucam cu copii afară și nu știam nici măcar ce înseamnă sa fac așa ceva în fine nu are importanță eu cred ca cel mai indicat este sa vorbești cu mama ta aici nimeni nu te poate ajuta concret cu ceva anume trebuie luat in calcul, ca fiecare avem organismul diferit!

| Justme79 a răspuns (pentru Mosotti):

Eu o sa mor de ciuda laughing) că nu am făcut așa ceva de mic copil nu știu mi se pare ciudat sincer sa auzi în ziua de azi copii sa spună cum și în ce fel se masturbează...

| Mosotti a răspuns (pentru Justme79):

Pai de ce n-ai facut? Eu primul orgasm l-am avut la 6 ani, apoi mi-a cam placut si am continuat, ai pierdut ani de placere, faptul ca nu ai facut, nu e nici o bravura.

De ce sa fie ciudat ca, copiii o zic? F bine ca s-au mai deschis in educatie, au devenit mai deschisi, bravo lor ca zic si ca fac ceva placut. Prosti ar fi sa nu faca, sa nu faca rele adica baut in exces, fumat, droguri, neinvatat, comportament urat, in rest e foarte bine. Sa nu faca sex neprotejat, astea sa nu faca.

Lumea mai evolueaza draga, nu stiu de ce la astia mai in varsta li se pare ciudat ce fac tinerii doar ca-s altfel ca ei dar in sens pozitiv, uite eu am 42 ani dar nu ma mir, chiar ma bucur si mi se pare mult mai okey cum sunt copiii acum.
Auzeam o fosta colega de liceu "vaaai draga am vazut doi ca se pupa la 13 ani", si eu "si ce draga, ce se bat sau isi dau foc? Se simt si ei bine, doar daca o vor face, sa o faca protejat".
In occident o fac si nu se mai intampla nimic, dar vrem noi sa ramanem acum 50 ani in gandire.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Nu o mai fac deloc, nu ca mai fin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Justme79):

Nu ii spun mamei ca ma masturbez, nu o sa ma mai masturbez si aia este.m

Pai nu spune mamei ca faci asta decat daca stii ca ai una ca mine asa mai open mind, si nici nu e important sa ii zici ei de fapt, important e sa nu te mai doara pe tine, deci vezi cum faci, ori faci in limita durerii, ori un timp nu mai faci pana se rezolva. Daca nu simti excitatie asa mai sus care te agita putin si care nu te lasa pana nu faci, e ok, poti sa nu mai faci un timp, dupa ce se rezolva, faci din nou.

anonim_4396

M-am lăsat o perioadă, dar tot ma durea duoa ceva timp cand ma masturbam..Simt,incep sa tremur cand am orgasm si curge o secretie transparentă, dar ma doare acolo jos.Nu ma mai masturbez si nu ii spun mamei.

anonim_4396

Nu,nu sunt dependentă sa ma excit, nu mai fac deloc.Acum ma mănâncă în zona intimă, oare am o iritatie sau ceva?

Salut in primul rand sa stii ca glumeam iti dai seama ca nu m-asi fi masturbat la 14 anii si nici posibil alta data varsta mult mai mica, in fine nu conteaza acest aspect partea proasta este ca eu inca sunt uimita ca de la o varsta asa micuta sa faci asa ceva in conditiile in care iti poti face rau fara sa iti dai seama ...gen o fata tot asa micuta de varsta spunea ca s-a masturbat cu markerul in asa mod ca a sangerat si ca acum o doare, in cazul acesta ti se pare normal ...ma repet nu am nimic cu nimeni fiecare face ce vrea dar eu una nu pot concepe ca fete inca minore si micute de varsta sa se gandeasca la sex de la 14 anii!

anonim_4396

Nu imi introduc obiecte, niciodată nu am facut asta! Doar imi masez clitorisul(sper ca asa se scrie), dar nici nu o sa o mai fac.
E adevărat că dacă te speli vu apa calduta acolo jos faci hemoragie? Sau doar la menstrustie e valabilă chestia asta?

Pai si daca erai sa zic dependenta, nu era rau, ca era ceva bun, iar ca sa se excite omul nu e vb de dependenta, apare si din prima data dinainte de prima masturbare, ca de acolo apare cerinta, si alteori se descopera pur si simplu, in absenta excitatiei o face si are orgasm si ii va place.
Toti dorim din nou ceva ce e bun, nu? Vrem sa repetam, nu e rau deloc la o adica, chestii rele sa nu facem.

Dar lasa-o mai jos acum pana trec astea.

Zici "iti dai seama ca nu m-as fi", ca si cum era rau daca ai fi facut asta la 14 ani. N-ai descoperit in mod natural, ca faceai.
Asta cu markerul si altele, e o prostie, normal, eu ziceam de cum se face clasic cu degetele si atat. De aia si trebuie sa fie educatie sexuala in scoli, ca unii nici sa si-o faca singuri nu stiu.
Tin minte ca una si-a bagat un bec putin cald in vagin si ala s-a spart acolo, a ajuns la spital, alta a bagat sapunu si a ramas acolo.
Dar nu e vb de asta, tu te mirai cum de copiii sunt asa deschisi si ca fac ce fac, ca si conceptie, ziceai.

Dar de ce nu poti concepe ca fete de 14 ani sa se gandeasca la sex? Doar ca nu era asa pe vremea ta? E ceva placut, de ce nu s-ar gandi la ceva placut, printre altele treburi placute?!
Lasa asta cu mincute, ca acum multe la 13 ani zici ca au 17!

Nu uita si altceva, mancarea hormonata si altele, au facut ca sa ne dezvoltam mai repede ca acum 30 ani! Si deci dorintele apar mai devreme. Eu in 1991 aveam 13 ani, normal ca nu auzeam ca o fata din clasa 7-a sa aiba gagic, dar erau copile, se vedea ca nu sunt femei inca, nu aveau nevoi inca.
E exact cum acum la 11 ani nu se gandesc la sex! Peste 30 ani posibil sa se gandeasca si la 11 ani daca dezvoltarea se grabeste mai tare.
Si cand simti, aia e! Trebuie.
Acum cam de la min 13 ani incep iubirile, atractiile. In liceu 1992-1996 incepeau de pe la 14 ani si un pic, deci departe sa stii ca nu e! Nu stiu cati ani ai, dar pe vremea mea era doar cu 1, 5 ani mai tarziu ca acum, varsta minima de inceput.

anonim_4396

Ce sa treaca? Eu nu sunt dependentă si nu o sa ma mai masturbez

Buna nu conteaza varsta mea si nici perioada in care eu eram copil ca iti spun sigur nu asi fi facut cu siguranta asa ceva deoarece nu exista in mintea decat joaca, scoala si da uneori voiam un prieten dar nu cu gandul sa intretin relatii sexuale se mai intampla sa imi placa de cate un baiat ca orice fata normala de anii mei si cam atat oricum fiecare avem pareri diferite catusi de putin apropiate dar nu asta conteaza!

Buna nu este adevarat e normal sa te speli cu apa calduta dar nu faci hemoragie, si in perioada menstruatie este recomandat sa nu te speli cu apa foarte fierbinte acum nu stiu ce si cum este exact cum am mai spus organismul fiecareia este diferit si reactioneaza intr-un anumit fel de exemplu mie imi place cu apa putin mai fierbinte deoarece sunt momente cand ma doare mijlocul si atunci stau putin sub apa fierbinte tongue

Pai si daca te-ai m ai masturba ce? Nu e problema, o zici ca si cum a fost rau ca ai facut-o, nu.
Am zis sa treaca nebunia asta cu bolile, durerile, arsurile, sa te linistesti.

E clar, nu simteai nevoia, e ce ziceam eu cred. Alimentatia era altfel. Nici eu poate nu stiam daca nu accidental la varsta aia aveam, apoi normal ca mi-a placut si mai voiam.
Dar tu daca nu simteai nimic, nici nu iti zisese nimeni sa incerci ca apoi sa simti, e normal ca nu te gandeai.

Dar acum sunt doua chestii, pe langa dezvoltarea aia mai rapida care da nevoi, si daca nu simte, vede, aude peste tot si testeaza, si apoi vede ca ii place, si face.
Desi poate sa nu fie neaparat dezvoltarea mai rapida, orgasm poate sa aiba si la 10 ani, daca aude undeva, si probeaza, merge, am carti din anii 30 cand ziceau ca fete si la 7 ani o faceau, deci ce sa ma mai mire.
Adica s-ar putea sa nu simti nevoia neaparat, dar dupa ce vezi ca e bine, repeti.
Daca traiai in era asta cine stie cum era, cu net si toate informatiile la nas.

anonim_4396

O treacă cand nasc..Am văzut că se cunosc super bine venele albastre si pe areola si pe san, si ma doare azi din nou capul si dimineata am avut arsuri in gat, si am par pe burta si pe sani.

anonim_4396

Bine,ca eu cand am dat cu apa ma cam ustura acolo si am zis sa nu fac hemoragie, dar nu am nimic=]]

Drăguța e posibil sa ai vreo infecție mai ales daca zici ca te ustură iar în cazul în care te ai masturbat mai des tu fiind încă virgina e normal că pielea acolo e mai sensibila și se mai poate irita sfatul meu este să încetezi o perioada...

E, o sa-i treaca de la sine cam tot, o sa vezi, are o furtuna hormonala ca na e la 14 ani, s-a mai ravasit corpul, are si anxietate care-i da ipohondrie. Tu nu vezi ce speriata e?
Eu am trecut prin ce trece ea si stiu cum e.

anonim_4396

crying
Ma si mănâncă acolo jos si sunt mai rosie, oare e de la masturbat? Dar niciodată nu mi-am introdus ceva crying

anonim_4396

crying broken heart
Ati citit ce simptome mai am? crying
Da, furtuna hormorala care da arsuri, greata(si greata mi-a trecut pe la 13 saptamani de sarcina,când trece si la o gravida),arsuri in gat,dureri de cap in fiecare zi,dureri de burta,dureri de gingii, dureri de spate, par pe burta si sani, acnee, sani mariti si ma inteapa in fiecare zi...

Am citit dar nu conteaza, situatia e aceiasi! Nu avem ce-ti face. La medic nu te duci si am inteles, iti respect decizia, deci ce sa zic si eu si ceilalti?

anonim_4396

Cum? Adică chiar credeti ca nu sunt gravida? Eu sincer daca nu imi venea menstrustia credeam 100% ca sunt gravida, dar daca imi vine menstruatia(cum vine ciudat de cand cu simptome ) macar mai am 1% sa nu cred ca sunt gravida. crying
Acum mă mănâncă în zona intimă și sunt rosie, ce e oare? =(

Mică și dilie laughing) că nu știu cum să îți mai spun sincer happy de unde vrei sa știu eu atâtea lucrurisad ți am zis ce știu din ceea ce am mai citit sau documentat ceea ce te sfătuiesc să o faci și tu că îți va prinde bine... încerca și ia-ți niște ceai de galbenele și te speli puțin acolo jos după chiar și o crema ar fi indicat după aceea mai mult sincer nu sunt in măsură să îți spun!

anonim_4396

Bine,m-am spălat dar tot ma mânca, ma dau cu Cutaden

Deci intra pe net și scrie cu litere mari Mâncărimi vaginale exterior-interior că tu trebuie sa ști cum este aceea mâncărime și vezi care sunt cauzele și ce anume trebuie să faci happy

Si dispare aia si ii apare alta problema!