Degeaba zici orice, ca situatia nu se schimba, probleme are, noi nu suntem medici sa zicem exact, la medic nu se duce, aia este. Nu stiu de ce e aiurea sa stie mama ei ca se masturbeaza! E ceva normal face parte din viata noastra, placut, nu face rau, asta chiar e benefic pe viitor, sa nu stai cu orice prost doar pentru o nevoie sexuala, selectivitatea urca mult.
Asta am zis si la barbati de fapt, ca si acolo ar face la fel, sa urce mult selectivitatea.
Era aiurea sa afle mama ei ca s-ar droga doamne fereste.
Nu zic ca trebuie neapara sa stie de masturbare, zic daca ar sti asa intamplator.
Cu mama ei a mai vb de nodulii aia de la sini care erau mariti, si i-a zis ca sunt de la faptul ca vine menstruatia, si apoi au dat inapoi.
tot am nodulii
Nu are rost sa ii zic ca ma masturbez, adică nu ma masturbez chiar asa, doar imi masez clitorisul...
Oare maine ce o sa mai am?
Nu are rost sa ii zic ca ma masturbez, simptomele pe care le Am nu sunt ca ma masturbez.I-am spus de celelalte probleme
Corect, nu are sens sa ii zic ca te masturbezi, e inutil sa zici.
Stiu,oricum nu o sa ma mai masturbez. Oricum o făcea si răruț, si ma durea, dar nu o sa ma mai masturbez, chiar dacă imi masam doar clitorisul
Da, faci cum doresti, totul e sa iti treaca problemele astea, ca asta e important acum.
Aia e, ca, crezi ca nu, ce sa facem, mergem inainte si daca trece si daca nu.
Acum am văzut că am o biluta in spatele capului, o simt cabd dau cu mana
Mda..eu pana nu trec simptomele tot cred ca sunt gravida, si am burta mare si rotundă.
Pai crezi, aia e, ce sa zic? Degeaba te agiti ca e tot una, faptele exista, bine, stiu ca te agiti fara sa vrei, ziceam doar ca idee.
chiar credeti ca nu sunt gravida? Parca doar cand ma gandesc ca sunt gravida mai apare un simptom acum cand vad ca am un simptom, că-i pe Google si cred ca am diferite boli, si cand ma gandesc chiar imi apar simptome a-si vrea ză merg la un psiholog, sa imi revin
Pai mergi sa iti ia ala banii degeaba! Si ala ce crezi ca face? Sta de vorba cum stam si noi cu tine, o sa zica sa te gandesti la altceva, sa faci altceva sa uiti de teama asta, o sa zica ca prea te focusezi pe asta si nu e bine, o sa zica sa vedem de unde vin fricile astea si ca e mult de lucrat, si asa ia 150 lei pe ora si isi ia de toate pe banii tai aiurea.
Sau daca e un psiholog bun, poate sa te trimita la medic cum te-am trimis eu, dar tu oricum nu te duci, deci e tot una.
Mda...
Ma uit asa la burta si e umflata si e umflata mai mult in partea de jos, eu fiind slabă ai cu burta aia zici ca nasc acum chiar mi-e frică!
Dar de ce am burta asaaaa? Se leaga
Din 18 Martie au apărut primele simptome(de sarcina) si am si burta mare si rotundă și mai nou simt furnicaturi.
Eu cred ca va muri cineva de frica.
George0197 întreabă: