| pffzzf a întrebat:

Capul meu este acoperit de piele....adica....nu de tot. Capul mi se vede dar,, gatul" este acoperit de piele. Este posibil sa fie fimoza? Apropo... acum cateva zile s-a mai dezlipit o mare parte.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ar fi indicat sa te duci la farmacie si sa cumperi unguentul DERMOVATE (propionat de clobetazol 0, 05%) cu care sa iti ungi si freci/masezi zilnic de minim 3 ori preputul (pielea care acopera glandul/capul).In cateva zile maxim pana la 2 saptamani celulele epiteliale se vor alungi si astfel se va largi si intinde pielea si decalotarea (trecerea pielii peste gland) va deveni usoara si placuta.Se pare ca ai o forma mai usoara de fimoza. Multa sanatate.

7 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Care cap este acoperit cu piele? Cel de sus sau cel de jos?

| LoveSleep a răspuns:

La 99,9% din populația lumii, de sex masculin sau feminin, capul este acoperit de piele.

| pffzzf explică:

O sa iti urmez sfatul, corbulalbrosu!

| pffzzf explică:

Corbulalbrosu, de cate ori pe zi?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru pffzzf):

De 2-3 ori pe zi. Dupa ce ungi si crema patrunde in pielea preputului incepi sa intinzi atat de tare incat sa nu te doara prea tare (penisul sa fie in stare flasca).In tot acest timp sa treci preputul peste gland si sa-l intinzi cat poti de mult pe corpul penisului daca trece peste santul balanopreputial (santul ce se afla intre gland si corp) Multa sanatate.

| pffzzf explică:

Datorita lui corbulalbrosu am un penis rotund, frumos si sanatos. Multumesc!