| UnGandCald a întrebat:

Buna,TPU! Care ar putea fi motivele pentru care un fost iubit m-ar cauta? Desi ne-am despartit de ceva timp si nu mai vorbisem atat de des ca inainte, imi da impresia ca inca mai tine la mine. Un amanunt: nu suntem din acelasi oras. Ce e de facut in situatia asta?

11 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Daca iti da impresia ca mai tine la tine nu ar vrea decat sa va impacati.Ii lipsesti si poate te vrea inapoi.
Daca si tu vrei nu ar trebui sa va opreasca distanta.
Intrebarea e de ce e fost iubit.Adica daca ceva n-a mers atunci, de ce ar merge acum?

| UnGandCald explică (pentru irina20):

Exista posibilitatea sa se mute la mine in oras. Probabil se leaga de lucrul asta si probabil crede ca se mai poate face ceva si ca o sa fie altfel.

| foxsilver a răspuns:

Ai putea sa-i acorzi a doua sansa, doar daca, de data aceasta el ia "taurul de coarne", si se muta la tine in oras; sau, macar sa inceapa sa faca ceva in sensul asta, ca tu sa vezi ca are intentii serioase. Altfel, o luati de la capat, repetati povestea si nu ajungeti nicaieri! Iar gelozii, iar certuri...
Draga mea, temelia unei relatii este COMUNICAREA, iar comunicarea la distanta este dificila; Una e sa vorbiti zilnic fata-n fata, si alta e sa comunicati la telefon sau pe net.
Nici distanta, dar nici timpul nu e in favoarea voastra, deci, luati o hotarare fermă (indiferent care ar fi aceea), caci altfel, va apuca batranetea intre doua lumi paralele!

| RAY a răspuns:

Ti-a dat seama ce a pierdut e constinta aia care spuna na vezi ce ai pierdut mai incerca asta e ca cand fugeam pe campi dupa caprioare in varainta moderna e la fel

| neutrino a răspuns:

Nu ai de facut decat sa-ti vezi de drumul tau, sa-ti cauti alt prieten, unul local.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Probabil ii e dor de tine si ar vrea sa mai acorde o sansa sentimentelor sale pentru tine. Tu ce simti pentru el?happy

| UnGandCald explică (pentru RedheadOnTheRun):

Inca mai tin la el si este in gandul meu in fiecare zi... este in continuare o persoana importanta in viata mea.

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru UnGandCald):

Atunci ce te impiedica sa dai curs abordarii lui? Intra in "joc", raspunde la semnele pe care ti le da daca inca tii la el. O data nu a mers, nu inseamna ca sigur nu va merge si a doua oara. happy Succes!

| UnGandCald explică (pentru RedheadOnTheRun):

Multumesc! happy

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Tocmai acum cand il uitase-i l-a pus ba-baul sa se intereseze de tine, ia lasa-l in pace si nu-l mai baga in seam, cine stie ce are in cap? Te cunoaste, iti stie punctele slabe, ai de grija!

| SeeDifference a răspuns:

Toti merita o a doua sansa. V-ati despartit dintr-o greseala si cred ca el crede acelasi lucru. Si vrea sa refaca relatia.